Haberler

Antalya'nın Serik ilçesinde dolu nedeniyle cam sera ve ürünlerde zarar oluştu

Güncelleme:

Antalya'nın Serik ilçesinde gece saatlerinde etkili olan dolu yağışı, cam seralar ile içindeki domates ve biberlerde zarara neden oldu. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü zarar tespit çalışması başlattı. Çiftçiler devletten destek bekliyor.

Antalya'nın Serik ilçesinde etkili olan dolu nedeniyle cam sera ve ürünlerde zarar oluştu.

Sarıabalı Mahallesi'nde gece saatlerinde dolu yağışı etkili oldu.

Yaklaşık yarım saat süren dolu nedeniyle cam seralar ile içindeki domates ve biberler zarar gördü.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden 4 ekip, bölgede zarar tespit çalışması başlattı.

Üretici Hüseyin Koç, seranın cam bölümlerinin kırıldığını belirterek, yakın zamanda hasat edeceği domateslerin de satışa sunulamayacak hale geldiğini söyledi.

Çiftçilerden İsmail Şirin de dolu yağdığında evden dışarıya çıkamadıklarını belirtti.

Boyutları ceviz büyüklüğündeki dolunun ciddi bir zarara neden olduğunu aktaran Koç, "Devletimizden destek bekliyoruz." dedi.

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ile İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Çömezoğlu bölgedeki zarar gören çiftçileri ziyaret ederek, "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Kaynak: AA / Ekonomi

Antalya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title