Haberler

352 öğrencinin mezuniyet heyecanı

Güncelleme:

Samsun Üniversitesi'nin farklı bölümlerinde okuyan 352 öğrenci mezuniyet heyecanı yaşadı. Mezuniyet töreni İlkadım ilçesinde bulunan Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapıldı. 16 farklı bölümden mezun olan öğrencilere başarı belgeleri verildi.

352 öğrencinin mezuniyet heyecanı

SAMSUN - Samsun Üniversitesi'ninfarklı bölümlerinde okuyan 352 öğrenci mezuniyet heyecanı yaşadı.

SAMÜ 2022-2023 Mezuniyet Töreni İlkadım ilçesinde bulunan Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapıldı. 3 fakülte, 1 yüksekokul ve 1 meslek yüksekokulu olmak üzere 16 farklı bölümden 352 öğrenci mezun oldu.

Mezuniyet töreni ilk olarak SAMÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın'ın konuşması ile başladı. Rektör Aydın, "Biz yola çıkarken şöyle bir motto ile yola çıktık; 'Nitelikli toplum için nitelikli üniversite.' Büyük bir üniversite olmayı düşünmedik ve düşünmüyoruz. Biz bize emanet edilen öğrencileri en güzel şekilde hayata hazırlayarak onların geleceklerini garanti altına almak istiyoruz" dedi.

Akabinde öğrenciler adına Özdemir Bayraktar Uzay ve Havacılık Bilimleri Fakültesi birincisi Mehmet Arslan bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu birincilerine başarı belgeleri verildi. İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi birincisi Merve Temiz'e, Özdemir Bayraktar Uzay ve Havacılık Bilimleri Fakültesi birincisi Mehmet Arslan'a, Mühendislik Fakültesi birincileri Erkan Öztürk ile Barış Şener'e, Sivil Havacılık Yüksekokulu birincisi Zafer Şimşek'e ve Kavak Meslek Yüksekokulu birincisi İnci Önem'e Rektör Aydın ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu tarafından başarı belgeleri verildi. Sonrasında öğrenciler yaş kütüğüne plaket çaktı.

Düzenlenen mezuniyet töreni, öğrencilere diploma teslimi, yemin töreni ve kep atma ile sonra erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Mustafa Dağıstanlı İlkadım Samsun Spor Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title