Haberler
Güncelleme:

Bakan Çavuşoğlu paylaştı! İşte Dışişleri'ne çağrılan 9 ülke büyükelçisine verilen mesaj

Hollanda, Almanya, Fransa, İsviçre, Belçika ve İngiltere, İstanbul'daki konsolosluklarını güvenlik gerekçesiyle kapatırken, dün akşam saatlerinde bu ülkelerin de aralarında bulunduğu 9 ülkenin büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağırıldı. Bakan Çavuşoğlu konuya ilişkin değerlendirmesinde büyükelçilere "Terör örgütlerinin sinsi gündemine hizmet etmeyin" mesajının verildiğini aktardı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

Ercan akdeniz:

Ülkelerin şaşırttı mı? Hayır. Dostmu? Sözde dost sinsi ezeli düşman. Güvenlik gerekçesine inandınız mı? Hayır. Gezi olaylalrında Türkiye de iç savaş var diye yayın yapan bu ülkeler değilmiydi o İç savaş var derken kapatmadılar şimdi neden kapanıyor?

30
7
yanıtYanıtla
bülent güler:

Hemi Türkiye Büyük elçiliğinin önünde kuran yakılmasına koruyucu ol hem Türkiye'yi itibarsizlastirma çabasını göster defolun gidin küçük elçiler

18
4
yanıtYanıtla
Ali KARA :

Cenennemin dibine kadar gitsinler de, Türkiye imajını kötülemesin terör seviciler. Daha sert mesaj verilmeli.

16
2
yanıtYanıtla
Doğuş:

İktidar Patates, soğan yükselir dış güçler enflasyon yüksek dış güçler dolar yükseldi dış güçler. Adamlar illallah etti. Dükkanı kapattı:)

6
12
yanıtYanıtla
Ali KARA :

Doğuş patates soğanı depolarda çürütüp dökenlerde o adam dediğin adam olamayanlar. sen gavurdan yana mısın bizden yana mısın ?

yanıt15
yanıt3
ismail alkan:

Ey millet ters akıla hizmet etmeyin bunların amacı ülkemizi kausa sürüklemek finlandiya isveç bahane büyük elçilik kapatan bütün ülkelerin elçilerini sınır dışı edelim madem öyle onların elçilerine ihtiyacımız yok defolup gitsinler.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title