Haberler

Devlet Bahçeli: Fenerbahçe Diz Çöktü, Şuna Bir de Biz Vuralım Yaklaşımı Beşiktaş'a Yakışmaz

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerle buluştuğu akşam yemeğinde "'Fenerbahçe diz çöktü, şuna bir de biz vuralım'... Bu Beşiktaş'a yakışmaz. İki takıma da derbide berabere kalmalarını tavsiye ederim." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerle akşam yemeğinde buluştu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Devlet Bahçeli, birbirinden çarpıcı mesajlar verdi.

ESPRİLİ DERBİ YORUMU: BERABERE KALSINLAR

Beşiktaş – Fenerbahçe derbisi konusunda ne düşünüyorsunuz?

Berabere kalmalarını tavsiye ederim. Yenilirse Beşiktaş'a ayıp olur, yenerse Fenerbahçe farklı düşünmeye başlar. 'Sen de ol ben de ol beraber olalım' derse berabere kalmalarında yarar var.

BJK şampiyonluk yarışından uzaklaşır...

'Fenerbahçe diz çöktü şuna bir de biz vuralım'… Bu Beşiktaş'a yakışmaz. Kartallar yüksekten uçar. Seçime girerken Fenerbahçe ile ilgili farklı konuşsak burada on Fenerbahçeli var oy vermemeyi düşünse al işte gittik.

Zamanında Mesut Yılmaz'a Fenerbahçe taraftarı 'Sandıkta görüşürüz' pankartı açmıştı...

Ama biz biraz farklıyız biz Çarşı grubuyuz.

"ÇARŞI BİZİM TABİRLE DELİKANLI ÇOCUKLARDIR"

Beşiktaş Belediyesi de sizde..

Evet Beşiktaş bizde. Belediyeyi bize verdiler çünkü CHP'nin elinden ancak biz alırız orayı. Adayımız genç dinamik bir arkadaşımız.

Kazanırsanız bir Beşiktaş maçına gidersiniz değil mi?

Benim bir tane Ford Mustang'im var. Plakası 06 BJK 001. İstanbul'da Beşiktaş'taki seçim çalışmasına onunla gideceğim, eğer fırsat bulursak.

Beşiktaş'ta Çarşı ruhuna güveniyorsunuz galiba efendim...

Çarşı Beşiktaş'ın ruhudur. Bizim tabirimizle delikanlı çocuklardır.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Devlet Bahçeli Fenerbahçe Beşiktaş Politika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (130)

öfkeli:

en büyük diz çöken sensin tarih seni yazacak çift taraflı çalışmalarını tüm nesil öğrenecek nerenin ajanısın biliyoruz

26
6
yanıtYanıtla
BEKÇİ:

ne kadar vizyonsuz bir adam

20
11
yanıtYanıtla
YAYLA:

Kralsın sen Devlet BABA.

9
21
yanıtYanıtla
Emin:

Fenerlisin sanırsam galiba herhalde mutlaka

yanıt0
yanıt0
CNL:

YAŞA REİS ADAMSIN . . .

8
19
yanıtYanıtla
psiko:

topu görse karpuz diye eve yemeğe getirir

18
5
yanıtYanıtla
Sananee:

Türkiyenin bütün problemlerini cözdün.Fenevi kurtarmakmı kaldı? Işini yap işini Aloooo.

18
5
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

YAPTIĞIN İŞİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRDİN DE ŞİMDİ FUTBOL YORUMCULUĞUNA BAŞLADIN. BİZİM BUNAK A. ÇAKARIMIZ VAR SANA KADRO DOLU. BJK LİSİN Kİ NE MUTLU BİZE GALATASARAYLI DEĞİLMİŞSİN.

20
3
yanıtYanıtla
ÇAY DİYARINDAN:

ŞAPKACI NERDESİN DOSTUM. . . . . RİZE ROKET OLDİ. UÇAYİİ. BU HAFTA MALATYA. . . GÖRECEZ BAKALIM. . . SAYGILAR. . . KENDİNE İYİ BAK. . . .

yanıt2
yanıt0
ŞAPKACI:

RİZELİ BİLADER ÖTEKİ HAFTA KÜMESICO DA FENER-RİZE MAÇI VAR. ALAN KURTULUR Kİ İNŞALLAH RİZE ALIRDA ÖLMEDEN ŞU ŞİKEBAHÇENİN 2 LİGDE OLDUĞUNU GÖRRÜM. SONRADA İNŞALLAH TRABZONA DARISI DERİZ.

yanıt2
yanıt0
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title