Haberler

Demir yumruk Eto'o! İşe geç kalanlar için verdiği karar ülkede infial yarattı

Güncelleme:

Kamerun Futbol Federasyonu başkanı seçilen Samuel Eto'o, ilk iş gününde mesai saatinden sonra işe gelen çalışanların görevlerine son verdi. Eto'o'nun başkan olur olmaz geç kalınmaması yönünde uyarı yaptığı öğrenilirken, ilk hatada çalışanların işine son vermesi ülkede tepki çekti.

Geçtiğimiz günlerde Kamerun Futbol Federasyonu başkanlığına seçilen efsane futbolcu Samuel Eto'o, ilk iş gününde fırtınalar estirdi.

ÇALIŞANLARI EVLERİNE GÖNDERDİ

Fanatik'in Kamerun'dan CFoot'a dayandırdığı haberde, federasyondaki ilk iş gününde 07.30'da federasyon binasına giden Eto'o, işbaşı saati olan 08.00'den sonra işe gelen çalışanları evlerine geri gönderdi. Eto'o'nun işe geç gelen çalışanların işlerine son verdiği belirtildi.

GEÇ GELİNMEMESİ YÖNÜNDE TALİMAT VERDİ

Başkan seçildikten sonra çalışanlara mesai başlangıcıyla ilgili bilgilendirme yapıldığı ve geç gelinmemesi yönünde talimatı verildiği ancak buna rağmen işe geç gelen çalışanlar olunca Eto'o'nun bu çalışanları işten çıkardığı ifade edildi. Efsane futbolcunun aldığı karar ülkede tepki çekerken konuyla ilgili Kamerun Futbol Federasyonu'ndan resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Samuel Eto'o Kamerun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (7)

ONUR AÇIL:

Bunlara bitiyorum. Sanki kendi hiç antremana geç kalmamış hiç maç öncesi alem yapmamış. Ulan herkesin gücü garibana yetiyor. İşe geç kalanları uyarirsin bir daha olmamasını istersin ama devam ederse veya çalışmalarını beğenmezsen iş akdini sonlandırirsin. Bunu anlarım ama sırf şov olsun birilerinin gözü korksun ve sonrasında da muhtemelen kendi yakinindakileri o işlere yerleştirmek için insanları işten atmak insanlık değildir

76
84
yanıtYanıtla
alperenlive:

Adam avrupa'da gördüğü iş ahlakını, disiplini uygulatıyor ülkesinde, Bravo Etoo'ya.. Bizimkilerde Türkiye'ye döner dönmez soluğu istabul gecelerinde, mankenlerin koynunda alıyorlar.. Ondan sonra Türk futbolu neden böyle? Böyle olur tabi, Etoo'dan ders alın bizim futbolcular, bizim TFF..

131
19
yanıtYanıtla
duyarlı vatandaş:

disiplin başarının anahtarıdır.tepki veren rahatlığa alışandır tıpkı bizim memurluk gibi.365 günün 250 günü tatil.

37
16
yanıtYanıtla
ONUR AÇIL:

Size de bitiyorum. E o kadar basitse bu memurluk sen de ol kardeşim. Bak kpss var çalış kazan ve dediğin gibiyse ebediyete kadar yatarak para kazan hadi

yanıt7
yanıt16
Eğrioturdoğrukonuş:

Bravo ETO

36
9
yanıtYanıtla
sadece kadir:

Bizde de keşke yapılsa.. özellikle kamu ve devlet dairelerinde 08.30 olan mesai saatinde çoğu memur masasında değil. elinde kahve ya da çay bardağıyla havalandırma,yangın merdivenlerinde ya da çıkış kapısında lak lak yapıyor.. 9 dan önce masasında değil.. akşam da 16,30 dan sonra masasında bulunmuyor.. yan gelip yatma yeri gibi..

29
8
yanıtYanıtla
Turgut AYÇETİN:

Bizde bunun hikayesi var. Vezir olamazsın demedim adam olamazsın dedim. Makam mevki sahibi olanlar ilk iş gözdağı vermek için en alt tabaka işçilerinden işlerinde en küçük hata yapanı kovarlar. Ama en usttekiler her zaman yalakalikla kendilerini kurtarır. İş yapmak istiyorsan çalışanlarını rahat bırak seni sevsinler işlerini sevsinlerki severek çalışsınlar o zaman denetim bile yapmaya gerek kalmaz .

10
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title