Haberler

Curling milli takımlarının Erzurum kampı sürüyor

Güncelleme:

- Curling milli takımlarının Erzurum kampı sürüyor Kampta 20 kadın, 20 erkek sporcu bulunuyor Milli Takım Ekim 2011 ayında olimpiyat elemelerine katılacak Curling A ve B Milli Takımları Erzurum Curling Salonunda antrenmanlarını sürdürüyor.

- Curling milli takımlarının Erzurum kampı sürüyor

Kampta 20 kadın, 20 erkek sporcu bulunuyor

Milli Takım Ekim 2011 ayında olimpiyat elemelerine katılacak

ERZURUM - Curling A ve B Milli Takımları Erzurum Curling Salonunda antrenmanlarını sürdürüyor.

Curling Olimpik A ve Genç B Milli Takım sporcularının Erzurum kampı 12 Mayıs 2011 tarihine kadar Erzurum Curling Spor Salonu'nda devam edecek. Kampta 20 kadın, 20 erkek sporcu bulunuyor.

Milli Takımlar Haziran ayında Erzurum'da yapılacak Uluslararası Özel Turnuvaya hazırlanıyorlar. Milli takım, 2011 Temmuz ve Ağustos aylarında ise Avrupa'da düzenlenen özel turnuvalara katılacaklar. Milli Takım ayrıca Ekim 2011 ayında Erzurum'da organize edilecek olimpiyat elemelerine katılacak.

Türkiye Curling Federasyonu Başkan Vekili Murat Akın kampla ilgili şu bilgileri verdi: "Geçtiğimiz Temmuz ayından itibaren aralıksız olarak kamplarımız devam ediyor. Milli takımlarımız yoğun bir tempo ile çalışıyorlar. Haftada 6 gün antrenmanlar devam ediyor. Bu arada Curling Ligleri var onları da gerçekleştirdik. 2011 yılı içerisinde 284 maç yaptık. Maçlarda ve antrenmanlarda pandemi kuralları uygulanıyor. Sporcularımızdan hiç birisi hastalanmadı. Ramazan Bayramından sonra özel turnuvalara katılacağız. Erzurum'da Haziran ayında özel bir turnuva düzenlemeyi planlıyoruz. Erzurum'da bu sezon Ekim ayında Olimpiyat Elemeleri var onları da gerçekleştireceğiz."

Curling Milli Takım sporcularından Ayşe Gözütok, Muhammet Eren Yıldız ve Curling Milli Takım Antrenör Enes Taşkesen kampla ilgili yaptıkları değerlendirmede, "Bizler Erzurumlu olarak 11 yıldır bu sporla ilgileniyoruz. Bu sene farklı bir amacımız var kadın Milli Takım olarak A grubunda bulunuyoruz bunun dışında Ekim ayında Erzurum'da Olimpiyat elemeleri olacak hızlı bir şekilde ona hazırlanıyoruz, Erzurum'da kamplarımız devam ediyor, yurt dışı özel turnuvalara hazırlanıyoruz. Bir gün fitness bir gün buz olmak üzere haftada 6 gün antrenman yapıyoruz. Milli Takım kampında 20 kadın, 20 erkek olmak üzere 40 sporcu bulunmaktadır" diye konuştular.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Milli Takım Erzurum Haberler

Bakmadan Geçme

Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan ve Engin Polat serbest mi bırakıldı? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 19 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title