Haberler

Cezalı Ersin'den sonra Beşiktaş'ta Utku Yuvakuran da sakatlandı

Güncelleme:

Gaziantep FK maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Ersin Destanoğlu'ndan sonra Beşiktaş'a bir diğer kaleci Utku Yuvakuran'dan da kötü haber geldi. Adalesinden sakatlık yaşayan Utku'nun Başakşehir maçına yetiştirilmeye çalışıldığı, genç kalecinin oynayamaması halinde kaleyi 2004 doğumlu Emre Bilgin'in koruması bekleniyor.

Beşiktaş'ın Başakşehir ile oynayacağı karşılaşma öncesinde kaleci şoku yaşanıyor.

A Spor'un haberine göre; Ersin Destanoğlu'nun cezası nedeniyle kalede Utku Yuvakuran'ın oynaması beklenirken ciddi bir durum yaşandı. Utku Yuvakuran'ın adalesinde hafif sakatlık olduğu ve Beşiktaş doktoru Murat Çevik'in Utku için seferlik ilan ettiği bildirildi. Utku iğneyle de olsa oynamak isterken gelişmeler takip edilecek.

2004 DOĞUMLU EMRE KALEYE GEÇEBİLİR

Utku oynayamazsa 2004 doğumlu Emre Bilgin, Başakşehir maçı için hazır bekletiliyor.

Öte yandan N'Sakala ve Necip Uysal'ın yapılan son koronavirüs testleri negatif çıktı. İki futbolcu fiziki olarak hazır olmaları durumunda Sergen Yalçın tarafından Başakşehir maçı kadrosuna alınacak.

STOPERLER YOK

Beşiktaş'ta stoperler Welinton, Vida ve Montero ise Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

Siyah-beyazlıların Başakşehir maçı cumartesi 19:00'da oynanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

utku yuvakuran Murat Çevik Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

Sakaryalı Türk Hatun:

Beşiktaş kümeye.

2
5
yanıtYanıtla
alican:

Hadi hayırlısı, bence böyle gençlere ara ara fırsat verilmeli o atmosferi tatmalılar, inşallah çok güzel bir maç çıkarır

2
1
yanıtYanıtla
kizir:

Necip iyileşmiş ya daha ne olsun. vida, welinton ve yeni çocuk necipten daha mı iyi sanki.

2
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

aga cordoba geçse olmaz mı ? 50 küsür yaşındaki adam yemin ediyorum daha iyidir.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title