Haberler
Güncelleme:

Görenleri hayrete düşüren köpek! 'Zeytin' alışverişini kendisi yapıyor

Başkent'te sahibinden aldığı parayla kendi alışverişini yapan akıllı köpek Zeytin, görenleri görenleri hayrete düşürüyor. 10 Yaşındaki Cooker cinsi Zeytin, marketten aldığı salamları yedikten sonra geriye kalan atıkları çöp kutusuna atarak çevreyi de koruyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Doğrucu Davut:

İyi güzel hayvanları seviyoruz : Ama köpeğin ağzındaki parayı alan market sahibi o parayı daha sonra başka müşteriye verdiğinde , köpeğin ağzından paraya değen salyaları bir sorun oluşturmayacak mı? Bu açıdan düşünülmesi lazım! Hadi bakalım zabıta görev başına, o berbere uyarınızı yapınız lütfen. . .

14
5
yanıtYanıtla
Gökyüzü:

Tabi herkes akşamdan paralarını çamaşırsuyu ile yıkayıp sabah ütüleyip alışverişe çıkıyor.. Bu yazıdan alabildiğiniz bu kadar değilmi ...Pes

yanıt2
yanıt0
TAM TERSİ DE MÜMKÜN..:

Günde binlerce kişinin elinin değdiği, tuvaletçilerin bile elinden müşteriye geçen kağıt paraları başka bir canlının ağzına vermek, o canlı açısından da riskli. . .

yanıt8
yanıt1
Gün:

Bu güzellikleri sevmemek mümkünmü?

1
0
yanıtYanıtla
Hayvan dostu:

Hayvanın alacağı mikropu hiç saymıyon

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title