Haberler

Cem Yılmaz'dan Volkan Demirel'e: Kaptan Ne Yaptın Ya!

Güncelleme:

TV8 ve FBTV ortak yayınında Acun ılıcalı'nın sunduğu "Fenerbahçe Winwin" programında Volkan Demirel'in takım olarak 10 bin forma aldıklarını açıklaması üzerine Cem Yılmaz'ın tepkisi geceye damga vurdu.

Acun Ilıcalı, "Fenerbahçe Winwin" kampanyası kapsamında Fenerbahçe Fener Ol kampanyası dayanışması için TV8 ve FBTV ortak yayınında Cem Yılmaz ile bir araya geldi. Programa Fenerbahçede forma giyen futbolcular da katıldı. Fenerbahçe futbolcuları adına konuşan takım kaptanı Volkan Demirel, futbol takımı olarak 10 bin forma aldıklarını açıkladı.

Cem Yılmaz'dan Volkan Demirel'e: Kaptan Ne Yaptın Ya!

İşte Volkan Demirel'in açıklamaları…

"Fenerbahçe anlatılmaz yaşanır. Bu akşam da Fenerbahçe'nin ne kadar büyük olduğunu yaşıyoruz. Fenerbahçeli olmaktan gurur duyuyorum. İnşallah bir ömür boyu da bu gururum devam edecek. Takım kaptanı olarak konuşuyorum. Futbol takımı olarak 10 bin adet forma alıyoruz. Takım olarak aldığımız 10 bin formayı Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlıyoruz." dedi.

Bunun üzerine Cem Yılmaz, Volkan Demirel'e dönerek, "Kaptan ne yaptın ya! Bunun üzerine yani sonuna sıfır koyacak bir delikanlı tanımıyorum" diyerek stüdyodakileri güldürdü.

Cem Yılmaz'dan Volkan Demirel'e: Kaptan Ne Yaptın Ya!

Takım stüdyodan gittikten sonra Ali Koç söz alarak, "Bunu buradan söylemek istemiyordum, Volkan da söyleme demişti ama Zeynep Demirel de 250 forma alarak kampanyaya destek verdi. İkisine de çok teşekkür ediyorum." dedi.

İlgili Haberler
500

Yorumlar (40)

FENEVBAHÇE:

Modern dilencilikten başka bir şey değil. Kulüp yöneticileri sorumlu olmalı tüm mali yükten. Gariban taraftarın cebindeki 3 5 liraya göz koymaları dilencilikten başka bir şey değil.

21
8
yanıtYanıtla
FENERLİ:

SANA NE GUNDİ. SEN VERME

yanıt6
yanıt8
FIRTINA 61:

Çocuk esirgeme kurumlarındaki tertemiz çocukları kirli oyunlarınıza alet etmeyin! Onların sizin formalarınıza ihtiyacı yok. Onların sevgiye ihtiyacı var. Eğer Volkan efendi vicdanını rahatlatmak istiyorsa çocuk esirgeme kurumuna forma bağışlayacağına, çocuklarını yanına alsın öyle gitsin çocuk esirgeme kurumuna. Oradaki çocuklarla kendi çocuklarını kaynaştırsın. . .

17
11
yanıtYanıtla
müslüman müteahhit:

ben de 100 forma aldım, nasılsa ak belediyelerden ihale alıp parayı cukkalıyorum, hem reklamım olur

11
7
yanıtYanıtla
ERGÜN K.:

KENDİ HAYATINI SORGULA

yanıt0
yanıt0
gs:

seneye transferleri suriyeden yapın. hem kendi paralarını çıkarırlar hem kulübe destek olurlar :) fakirlerrrrrr

3
9
yanıtYanıtla
misafir:

klubü zarar ettiriyorlar sonrada halktan para dileniyorlar hele futbolculara ne demeli küme düşmemeye oyandılar bu sene sonrada kalkıp 10. 000 tane forma almışlar hele siz önce aldığınız maaşları geri iade edin ondan sonra artistlik yaparsınz fenerbahçe başkanı para koysun yoksada çeksin gitsin takım en son ne zaman şampiyon oldu hatırlamıyoruz artık unuttuk şampiyonluğu borcu edende yapanda başkanlardır hesap versinler parası olmayanı başkan yapmacaksın aslında

12
0
yanıtYanıtla
BJK FEDA:

BİZ FEDA DEYİNCE DALGA GECENLER. ŞİMDİ SİZİN YAPTIGINIZ NE OLUYOR OH OLSUN . DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAH

7
5
yanıtYanıtla
mastique:

sizin fedanizi gercek bir Fenerbahce taraftari olarak herzaman yürekten tebrik ettim ve taraftar dedigin böyle olur diye icimden serzendim. Baskalarinin gaziyla bu birlesimle dalga gecmek size yakismaz.

yanıt0
yanıt0
aslan1905:

fitre zekat geciyormu yardim amacli

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title