Haberler
Güncelleme:

Cem Yılmaz'dan RTÜK'e alkol ve sigaralı gönderme!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından sigara ve alkol kullandığı videosunu yayınlayarak Netflix üzerinden RTÜK'e gönderme yaptı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (96)

Yeşilaycı:

Gençlere kötü örnek oluyor.Vatandaşlıktan çıkarılsın.

166
32
yanıtYanıtla
yok yav D:

emredersin sahip.

yanıt5
yanıt8
PAPA LUİE:

TEZ 30 KIRBAÇ VURULA 1 HAFTA YEMEK VERİLMEYE

yanıt6
yanıt2
Erol TOPÇU:

ZIKKIMIN KÖKÜNÜ İÇ.

57
39
yanıtYanıtla
muzo:

yaptığın kötü örnekle gündemde olabilmeyi sağlamak adına çocukları sıgara ve alkol kullandırmaya özendirmek ahmaklık ve aymazlıktır.

61
31
yanıtYanıtla
diyar:

zıkkımlanmaya devam zaten Allah fasıklar topluluğunu hidayete erdirmez

40
28
yanıtYanıtla
TESPİT:

Heh çok dini bütün yaşıyorsun, eminimki öyledir lafda en zirvede dini yaşayanlar fiile gelince veya zikre ne yaazıkki tökezliyorlar.

yanıt1
yanıt4
ZİRZOP:

TESPİT : nereden biliyorsun adamın dinini yaşamadığını? boş yapma kaybol. . . git görüşünü yaz. . .

yanıt13
yanıt20
xxx:

“Hiç kimse, başka bir kişiye fasık (yoldan çıkmış sapmış) diye söz atamaz, kafir diyemez. Eğer fasık dediği kimse fasık, kafir dediği kimse de kafir değilse, bu sıfatlar muhakkak onları söyleyen kimseye döner. ” (Buhari, Edeb, 44)

yanıt1
yanıt0
biri:

Hayırdır Allah ile özel görüşmemi yapıyorsun? Nereden geliyor bu kesin bilgi. Rabbim kulumun son nefesinde ettiği tövbeyi bile kabul ederim derken sen kimsin yargılıyorsun?

yanıt0
yanıt0
Fatih:

Bu ve bunun gibiler alkolle aydın ve cumhuriyetçi olduğunu düşünen müsvetteler. . . .

13
13
yanıtYanıtla
Erol TOPÇU:

Sende yoldan çıkmaya başladın. Sonun hayr değil Cem Bey. Senigöğe çıkaranlar yerin dibine de sokar unutma

11
12
yanıtYanıtla
TESPİT:

Belediye başkanı mi seçiyoruz , bu ne tiripler:)

yanıt0
yanıt0
Zirve de ki Kartal....:

1 numara üstü sanatçı ve gerçekten zirve de olmayı hak ediyor. . . .

13
8
yanıtYanıtla
KÜBRA:

CEM AMCAYI SEVERİM. . ESPRİLERİ KOMİK OLUYOR. . ZEKASI DÜŞÜK İNSANLAR ANLAMIYOR TABİ

11
8
yanıtYanıtla
Güney:

Esprileri genelde küfürlü basit espriler. Senin kafadaki insanlar zaten adam öksürse veya ossursa espri diye gülersiniz. Asıl sizin zekanız düşük.

yanıt3
yanıt1
NECATİ:

cem bey helal olsun iyi yapmışsında biz içemiyoruz çok pahalı

12
6
yanıtYanıtla
SELÇUK:

habire garibanın içkisine zam yapıyorlar yazıklar olsun lanet olsun bizi yönetenlere

6
11
yanıtYanıtla
gerçekçi:

selçuk garibansan neden içki içiyorsun bi faydasımı var gariban derken ne yönde gariban içemeyince bu zıkkımı laf atamıyon mu millete taciz mi edemiyon içkiye olan zamdan siyaset yapma içki dediğin nedir senin zarardan başka kötülükten başka bir şey değildir

yanıt4
yanıt4
Furki:

Gerçekçi gülünç ve zavallı bir insansın :)

yanıt4
yanıt1
gerçekçi:

furki gerçekler acıttı galiba napalım insana batınca ya komik oluruz yada zavallı dimi ama senşn durumun daha kötü biliyomusun senin buraya yorum yapmaman bile gerekiyordu bence boşver sen bunlarıda git biraz insanlarla sosyalleş nasıl konuşulur kişiyle onları öğrenmeye çalış tamam kardeş ;)

yanıt1
yanıt3
çimen 24:

Garibanın içkisi kumarı olmaz içkisi kumarı olan gariban değildir garibanları sömürenlerdir.

yanıt3
yanıt1
AHMET:

ben garibanım asgari ücretliyim içmek istiyorum içemiyorum

yanıt3
yanıt1
Furki:

Gerçekçi güzel kardeşim, İnsanlarla konuşmayı sosyalleşmeden bahsedecek kadar bilinçli görüyorsan kendini bir başkasının hayat tercihlerine içki içenlerin insanlara laf atmak ve taciz etmek amaçlı kullandığını düşünecek kadar zavallısın evet :)

yanıt1
yanıt0
tınnn:

zıkkımın pekini içsin bize ne

9
7
yanıtYanıtla
.:

Zaten sadece alkol ve sigara kötü örnek oluyo. mafya dizileri, adam öldürmeler, çeteleşmeler, çatışmalar gibi şeyler kötü örnek değil.

15
1
yanıtYanıtla
çimen:

Acıyorum sana

5
10
yanıtYanıtla
ALLAHU EKBER:

Ne Gereksiz Boş İnsan Beş Para Etmez İnsanların Bu Ülkede Kendini Bir Halt Zannetmesi

8
7
yanıtYanıtla
Altug:

Kuran da icki icmeye buyuk bir gunah diyor bu zibidiler Allah a kafa tutar gibi Allah in cirkin gordugu birseyle ovunuyor. . . iyice seytanlasmis bunlar. . . sorsan cok iyi insandir fakir cocuk okutuyordur falan . . iyiligide kimseye birakmaz bunlar. . . belden asagi sozde espiriler yaparak haram parayla zengin olan bos beles tipler. . //Bırak onlar yesinler, eğlensinler; arzu onları oyalasın. Yakında (yaptıklarının kötü sonucunu) bileceklerdir. HICR SURESI 3.

9
4
yanıtYanıtla
Mustafa Kıran:

İman ne demekti? Güzel ahlak, olgun bir imanın göstergesi iken, kötü ahlak ise imandaki eksikliğe işarettir. İslam, sadece iman etmeyi değil güzel ahlak sahibi olmayı da emreder. Ee bu iblisin Neresinde iman neresinde ahlak??

yanıt5
yanıt1
Ali can:

Cem Yılmaz ın yaptığı bu hareketi normalde onun gibi olan herkes yapardı. Onun gibi bazı şeylere doyan kişiler (şöhrete-paraya-ilgiye-vs) bir noktadan sonra doyumun verdiği hisle ya ibne oluyor ya uyuşturucuya başvuruyor yada ben ne yapsam bana mübah deyip sapıtıyor. Çözüm yok mu? var Voyvoda misali:))

2
10
yanıtYanıtla
bilgili:

cem yılmazın oynadığı filmlere inceden bir göz atın. ya sigara ya içki çok kullanılıyor yada küfür çok ediliyor. . adam şeytanla hareket eden bir zatı muhterem. . .

7
5
yanıtYanıtla
ibo:

o zaman bende don paça çıkıp her yerde gezim. . . yasak neden var? çirkin ve şeytanı bir iş olduğu için. Cem yılmaz gibiler i şeytanla beraber para kazandıklarından yasak olan ne varsa karşı gelirler!!

8
4
yanıtYanıtla
çimen:

Bu adam kendini ne zannediyor. Zavallı

2
10
yanıtYanıtla
Musti:

Gelişmiş devletlerde sigara alkol alma yaş sınırı 21 çıkmış, sigara kimi devletlerde sokakta dahi yasaklanmaya başlanmış, bütün dünyada sigaraya karşı kampanyalar var, ve biz hala bu adama ne var içdiyse diyebiliyoruz. Cem Yılmazın derdi show yapıp gündemde kalmak, sonuçta bıktık artık Bayatlayan espirilerinden, yüzünden, saçma sapan kahkahalarından. Bir zamanlar komiktin, şimdi REZİLLİK bir yere varmaya çalışıyorsun!

10
2
yanıtYanıtla
Özgür bir türkiye:

Maşşalah herkes sütten çıkmış akkaşık herkesin günahı sevabı boynuna o helal parasıyla içki içer kimi haram parasıyla hacca gider anlatabildimmi kötü örnekse siz evinizde dışarıda insanlara karşı iyi örnekmisiniz biraz öz eleştiri özgür bir ülkekimse kimseye karışmamalı cem bey seni bilen bilir bilmeyende kendi gibi bilir seni Allah bilsin gerisi önemli deyil seviliyosun

5
6
yanıtYanıtla
Mk:

şımarıklıkmı özgürlük????? bravo

yanıt2
yanıt4
Firat:

Rtük‘ü sevmem. . ama bu da günah isliyor ve bunu herkese severek gösteriyor. Kiniyorum

6
5
yanıtYanıtla
misafir:

rütük ü sevmem bu adamlarıda sevmem mesala acun kızı yaşı adamla nikahsız yaşar cem yılmaz oda nihahsız zina yaparlar topluma kötü örnekler bunları dikkate almamak lazım adam bir film yaparım 5 milyon cebe koyarım vs diyor bu adam içmesinde asgari ücretli işçi gardaşlarımızmı içsin 1 şişe şarap rakı kaç para biliyonuzmu 1 dal sigara bir ekmek parasına eş değer olmuş o yüzden bütün kötü alışkanlıkları bırakınız içmeyin ha gayret devlet biraz daha zam

4
7
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

cem yılmaz aklını başına al bunu başarabilirsin. bu alkolle veya sigarayla poz vermekle olmaz. biz seni sevmek istiyoruz ama artık sevemiyoruz.

5
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

cem baba hastayız sana. . . . kiliseye açmaya devam. . durmak yok yola devam. . . .

3
7
yanıtYanıtla
DÜNYANIN HER YERİNDE CAMİ VAR:

zaten hasta olduğunuz belli. . , sizin kafayla hareket edersek o zaman Batı ve Ab ülkelerin, de açılan Camiler için, de ne diyelim bizde batı ab liderlerine sinsi sinsi laf çakalım papaya selam Cami açmaya devam diyelim mi. , , ben bu kişinin buralara kadar nasıl geldi derken sizin yorum yazınız, dan sonra anladım. . , ,

yanıt0
yanıt0
adalet:

Adam sadece gönderme yapmış içelim kullanalım dememiş 18 içerik küfür içerik veya sigara alkol içerik ister istemez heryerde sansürlü. . En azından saf insanımızın sömürülen şahsi parasından kalanla üye olup keyifle izlemek istediği bir platformu savunmuş. . . yanlış veya doğru tepki vermeyen insanlardan çok daha iyi bir iş yapmış. umarım devamı gelir

5
5
yanıtYanıtla
BİLBAY16:

ARKADAŞ BU NEDİR YA İSTEYEN İÇER İSTEYEN İÇMEZ BENCE HAKLI DA BİR TESPİTTE BULUNMUŞ CEM ABİ Yİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM MOZAİKLİ YAYIN İZLEMEK İSTESEM İNTERNETTEN YAYIN YAPAN SİTELERE PARA VERMEM ZATEN ÇOK SACMA BİR KARAR TAMAMEN GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN ALINMIŞ OLMASI LAZIM BURDA OLAN ARKADAŞLARADA SÖYLÜYORUM SİZİN KENDİ HÜR İRADENİZ YOKMU CEM ABİ İÇTİ DİYE SİZDEMİ İÇECEKSİNİZ BIRAKIN BU BOŞ İŞLERİ ONU BUNU ÖRNEK ALACAK DEĞİL KENDİNİZ ÖRNEK OLUN ÖNCE O ZAMAN BAŞKALARINI HEDEF ALMAZSINIZ !!!!!

2
8
yanıtYanıtla
ali:

DEFNENİN BOYU POSU ENDAMI OLMASA SEN BAKMAZDIN. SEN ASGARİ ÜCRETLİ İŞÇİ OLSAN O SANA SÜMÜĞÜNÜ ATMAZDI. SİZLERİ BİRARAYA GETİREN PARANIN GÜCÜ.

7
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sigara ve alkol kullanmıyorum. yalnız RTÜK sigara ve alkolü gizliyor fakat silahla veya bıcakla adam kesilmesine göz yumuluyor. hangisi daha erken ölüm düşünmek lazım. dizlerde ahlak kalmış sigara ve alkoklün gizliyor . terbiyle ahlak olmadığı film veya dizler yüzünden toplumuz nereye gidyor onu düşünsünler. iş sigara alkol gizlemek le olmuor

8
1
yanıtYanıtla
hs:

adam ya. . sanki sokakta içmiyorlar

6
3
yanıtYanıtla
emre akgün:

buda kendini bişey sanıyor rezil adam

3
6
yanıtYanıtla
Güz:

Sigara ve içkiye karşıyım. Şarkılarda olabilir.

0
8
yanıtYanıtla
OK İÇ.GENÇ FİDANLAR ZEHİRLENMESİN:

Bİ AĞAÇ İÇİN ORTALIĞI YIKANLAR GENCECİK FİDANLARIMIZI ZERHİLENMESİNE ÖN AYAK OLURKEN ÇOK MUTLULAR. SEN ULU ORTA KÖTÜ Bİ ALIŞKANLIĞI NORMALLEŞTİRİRSEN BİRDE SANA OK İÇ DER

6
2
yanıtYanıtla
SÖZDE AĞAÇ ÇEVRE DOĞA SEVERLER:

cem abi sen aklın sıra güya iktidara laf çakayım diye böyle abuk sabuk tiplere triplere giriyorsun yapıyorsun ama unutma senin, de evladın var o evladın yarın bir gün elinde içki ağzında sigara ile eve geldiğin, de işte o zaman ben seni senin gibileri görürüm aman evladım yapma etme yalvarırken işte o zaman, da bu verdiğin pozu hatırlarsın

6
2
yanıtYanıtla
FENASI KERIM:

NETFLIXIN YERINDE OLSAM DÜKKANI TÜRKIYEDE KAPATIRDIM

5
2
yanıtYanıtla
skorsky:

malı mülkü sattı cemo verdi şaraba şarap içenlerin cemo sonu haraba

6
1
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

hay bölücü vay

0
6
yanıtYanıtla
caykeyfi:

sigaraya zam yaptilar bizde sarma iceriz devlet bakalim vergiyi kimden alacak

4
2
yanıtYanıtla
Tolga:

Bu adam bir günde küfürsüz alkolsüz sigarasız bir şey katsın şu memlete zaten küfürle bel altı espirileriyle milleti uyutan adamdan birşey beklenmez çok şanssız bir milletiz böyle sanatçıyım diyen kişilerin topluma örnek olmasını bekliyoruz kendisini alkışlıyorum 18 yaş altı çocuklara böyle örnek oluyor sigarayı ve alkolü özendirmekten acilen yetkililer devreye girmeli

4
2
yanıtYanıtla
Musti:

Bu adam kendini acaba ne sanıyo?? Bu devlette hatta Konyada bile her köşe başı Tütün shop Tekel Bayi var, RTÜK olsa ne olmasa ne. Banane içiyorsan, resmen show yapıyo, asla bu adamı sevmedim Sevmemde!!

2
4
yanıtYanıtla
Mk:

Ben 10 yaşında, sigaraya, 11 de alkole başladım. 39 yaşındayım, içkiye tövbe edeli çok oldu, ama sigara yapıştı kaldı. Bize zamanında hep yeşilçam filmleri örnek oldu, şaka değil gerçek diyorum, filmlerde içki

3
3
yanıtYanıtla
Muşlu:

YALANCININ???

yanıt2
yanıt0
hacı ama amca değil:

ne den yasak bir düşün sonra tepki göster senin de evladın var babam içiyor bende içerim derse ne diyeceksin içerse çok mu hoşuna gider sırf muhalefet olsun diye saçma sapan işler yapıyorsunuz

5
1
yanıtYanıtla
Can Bonomo:

Bunları biz bu hale getirdik!

6
0
yanıtYanıtla
BAZEN GÖRÜŞLER ÖNEMSİZDİR...:

böyle bir sanatçıyaki bayağı zeki ve her sahne alışında reality talk şovunu en az 2saat ayakta ve tüm saygısıyla yapar ve zeki olan beyinlere hitap eder ve onları rahatlatır ve güldürür ve seviyeye bakmadan avam tabakasına da hitap eder böyle bir değeri aşağılarken tüm medyayı ve yapılan görsel vahşi infazların da normal olarak n beyinsizlerin yorumlarını da düşünün artık bilge olma vaktidir gereksiz eğitimsiz 3. sayfa ağızlarıyla 1. sınıf değerlere zarar vermek yerine sahip çıkılmalıdır. . . .

1
4
yanıtYanıtla
Haydar:

1.sınıfın haline övündüğü meziyetlere bak topluma 700 tl lik bilet fiyatı ile hizmet verir

yanıt1
yanıt1
KAPLAN:

CEM BEY RTÜK''e alkol ve sigaralı gönderme YAPMAK İSTİYORSANIZ SANATINIZLA YAPIN GENÇLERE KÖTÜ ÖRNEK OLMAYIN

3
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Soytari !!!

4
1
yanıtYanıtla
)):

Amaç siyasi platformları kontrol altına almak. sigara alkol yalan dolan. ne yani ? çocukların anaları dayıları babaları kuzenleri siagra içiyor, bunları örnek almıyorda netfelixdekileri mi örnek alıyor?

1
4
yanıtYanıtla
mergen:

Bu adam hacca gitmedi mi ? Ya da umreye ? yanlış mı hatırlıyorum. Sırf muhalefet olsun diye şov yapmak ancak sana yakışır rezil adam

3
2
yanıtYanıtla
Tansu:

Muhalefet yapacam diye kötü örnek olmak zorundamisin

3
2
yanıtYanıtla
gerçekçi:

bu adamın yaptığı ne böyle şeyler yaparak çocukları özendirmiyor mu ? bırakın bu adamı ya kendini bi şey zannetmeye başladı rtük zararlı olanları engeller biz vatandaş olarak tepki gösterceksek zararlı şeylerle değil daha düzgün ve başka şekilde dikkat çekmek gerekir ama böyle değil milyonlar izliyor ve çocuklarda var onların hem akıl hem sağlık yönünden çok etkileniyolar ve özeniyorlar

2
3
yanıtYanıtla
realist:

dimi her çocuk ayda 18 -60 tl arası para veriyor (kredi kartından) netflix izliyor. siz önce kendinizi sorgulayın. netflix alıp çocuklarınıza izletmeyin. her çocuğun bilgisayarla ilgiini serbestleştirmeyin. önce rtük ü siz kendi evleriniz de uygulayın. ''kötüden örnek olmaz. da alınmaz da ''

yanıt2
yanıt0
gerçekçi:

realist sen biraz geniş düşün şimdi bu netflixi sen açıpta çocukla beraber izlersen hani günümüzde modadır bu çocuk sussunda bana bulaşmasında ne yaparsa yapsın dersen bu çocuk kötüleri örnek alırda ailesin bağlı da kalmaz şimdi bu şekilde çocuk ayda işte şu kadar öderde falanda sen kendin telefonu çocuğa verip internete alıştırıyosun onuda geçtim telefondan ücretli oyun indirip faturan yüksek geliyor ki bunu bir çocuk yapıyor çocuklar bir robottur ne görürse onu yaparlar sen anlamassın muhtemdn

yanıt0
yanıt0
xx:

senin çocuğun varsa bu seni bağlar ya üyeliğini iptal et yada çocuk kilidi diye bir teknoloji var onu kullan. Senin çocuğun var diye ben niye sansür yiyorum?

yanıt1
yanıt1
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title