Haberler

Cem Yılmaz TEMA'nın başlattığı kampanyaya 40 bin TL bağış yaptı

Güncelleme:

Ünlü komedyen Cem Yılmaz TEMA Vakfı'nın başlattığı kampanyaya 40 bin TL bağış yaparak destek oldu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Yılmaz, kampanyaya Kenan Doğulu'nun vesilesiyle katıldığını açıkladı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, İzmir'de çıkan yangının ardından TEMA Vakfı'nın bölgenin tekrar ağaçlandırması için başlattığı kampanyaya destek oldu.

40 BİN TL'LİK BAĞIŞ YAPTI

Cem Yılmaz, bir fidanın 10 TL olduğu kampanyada 4 bin fidanla 40 bin TL'lik bağış yaptı. Yılmaz, kampanyaya Kenan Doğulu'nun vesilesiyle katıldığını söyledi.

Twitter'dan konu hakkında açıklama yapan Cem Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

"TEŞEKKÜRLER KENAN"

"Sevgili arkadaşım Kenan Doğulu vesilesiyle Tema Vakfı'nın kampanyasına 4.000 fidanla katılıyorum. Teşekkürler Kenan. Çok yaşa"

İşte Cem Yılmaz'ın yaptığı paylaşım:

Cem Yılmaz

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Tema Vakfı Cem Yılmaz Haberler

500

Yorumlar (38)

ORMANCI:

Şu , bir elin verdiğini öbür el görmeyecek diyenler size sesleniyorum SİZ DE YAPIN GÖZÜMÜZE SOKUN . Siz de yapın neremize sokarsanız sokun . . . Cahiller , cühelalar , kuş beyinli , mantar kafalılar , kişiliksizler . . . Ancak çıkıp fetva verirsiniz . hiç bir icraat yok

10
6
yanıtYanıtla
MESUL:

Ormancı sinirler pek gergin. . hayırdır yengeyle falan mı tartıştın.

yanıt1
yanıt0
Gerçekler.:

Kendin gibilerden bahsetmişin kuş beyinli diyerek. Sen bi fidan bile dikmemiş tek hücrelisin. Senin gibi koyunlar savunur şov yapanları zaten.

yanıt0
yanıt0
ORMANCI:

GERÇEKLER , keşke sen de şov yapsaydın . Nerelisin bilmiyorum, inan gelir yapacağın şovu desteklerdim . Mersinliyim , kaz dağı protestolarının ilk gününde orada idim . Ver feysini resimlerimi göndereyim . Ne oldu neden üzerine bu kadar aldın ki . Kuş beyinliysen bence mahsuru yok , güle güle kullan

yanıt0
yanıt0
ORMANCI:

MESUL , henüz birini bulamadım , vallahi bu hayat şartlarında da biraz zor gibi . . . Bakacağız be arkadaşım . Saygılar

yanıt0
yanıt0
Dadaş:

Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek

8
8
yanıtYanıtla
LazRaiL:

Sen yap sen gösterme o zaman !!!!! Yapanda mana bulma.

yanıt9
yanıt3
mrtkrc:

bu kişiye yardım değil fidan dikme, birde sağ el sol meselesi tabiki doğru şöyleki yardım verilecek kişiyi rencide etmeyecek şekilde verilmesi manasına söylenmiş.

yanıt10
yanıt1
Gerçekler:

Bir elin verdiğini diğer el görmemesi lazım. Reklam kokan hareketler. Hiç samimi değil.

5
9
yanıtYanıtla
Memleketim:

Vardir bir cikari.

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title