Haberler
Güncelleme:

Camdaki Kız'ın Tako'su Hamza Yazıcı, sevgilisine atılan çirkin mesajları ifşa etti

Camdaki Kız dizisinde "Tako" karakterini canlandıran oyuncu Hamza Yazıcı, sevgilisi Şenay Forbes ile tatilde görüntülenmesinin ardından gündeme bomba gibi düştü. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinden sonra Yazıcı'nın sevgilisi Forbes'e çok sayıda çirkin mesaj atıldı. Yazıcı ise söz konusu mesajları Instagram hesabından ifşa etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

ekrem celebi :

ayıp yaa size ne kım kımı severse sever.bazı kadınlar ve erkekler aslında coğunluktakıler sırf zengın veya yakısıklı dıye asık olmazlar karakterı sağlamsa,eşine ve yuvasına bağlıysa,evı ilen ılgılenıyorsa,onun yanında huzurluysa bu varsayılanlar aşık olmak ıcın yeterlidir.bazıları sırf kıskanclıktan yapıyor..

112
10
yanıtYanıtla
fuat kar:

Niye yorum atiyolarki sanki kiz pamuk prenses hamza gibi sempatik esprili adamı bulmuş burda kiz şanslı.

63
7
yanıtYanıtla
Aysun Soylu:

Insanların paralarıyla yada dış görünüşleriyle sevmemek v veyargilamamak lazım kalbi güzel olsun insanlığı merhameti yüreği olsun ne demişler güzelim diye sevinme 1 sivilce yeter zenginim diye övünme bir kıvılcım yeter gibi kalbi güzelse herşey güzel oluyor

40
3
yanıtYanıtla
koçer koçeR:

Şikayetçi ol mahkemede sürünsünler

15
8
yanıtYanıtla
Nazım :

Bu sanat dunyasinda o kadar sozde asik gorduki millet sizin aranizda olana pek inanası gelmiyor. Olumsuz yorumlar bu yuzden zannimca.

12
8
yanıtYanıtla
Hakan :

Yarın bir gün de kızın yazdığı eski mesajlara bakarsın "seni çok seviyorum" falan.

7
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title