Haberler

Bursaspor, Seydou Doumbia'yı Bedelsiz Olarak Kadrosuna Kattı

Güncelleme:

Bursaspor, Seydou Doumbia'yı kadrosuna kattı. Yeşil-beyazlılar yıldız futbolcunun transferi için bonservis bedeli ödemeyecek.

Uzun süren forvet arayışlarında sona gelen Bursaspor, Sporting Lizbon'un Fildişi'li golcüsü Seydou Doumbia'yı kadrosuna katt.

Yeşil-beyazlı ekip Seydou Doumbia'nın transferi için Portekiz ekibi Sporting Lizbon'a bonservis bedeli ödemeyecek.

KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYORDU

Sporting Lizbon'un teknik direktörü Jose Peseiro, gelecek sezon Doumbia'yı kadroda düşünmüyordu ve bu sebeple satışına onay verdi.

Kariyeri boyunca Avrupa'nın pek çok kulübüne transferi gerçekleşen Doumbia, CSKA Moskova, Roma, Newcastle United, Basel ve Sporting Lizbon gibi ekiplerin formalarını terletti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Seydou Doumbia Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

Abdullah:

Türkiye''de gerçekten çok iyi işler yapabileceğini düşünüyorum. Bence Bursaspor için harika transfer. Hayırlı olsun.

11
0
yanıtYanıtla
PLATON:

3 büyüklere gelse medya yıkılırdı. bu adam harika topçu. şaşırdım tebrikler bursaya

7
0
yanıtYanıtla
Bursa lı:

Biraz kendini göstersin kesin seneye 3 büyüklerden birine en az 7-8 milyon a satarlar. .

3
1
yanıtYanıtla
Ari-sili:

Pes te Csk moskovayı aldığımda barcelonayı doumbiya ile dağıtıyordum,şahin görünümlü doğan gibi yanlaya yanlaya geçiyordu adamları

2
1
yanıtYanıtla
bht:

Hep gs''nin almasını istemiştim. İnanılmaz kaliteli oyuncu ve 3 büyüklerin bu kaliteyi görmemesi çok ahmakça. görürsünüz nasıl Vagner Love''u geç anladılarsa bu oyuncuda çok daha pişman olacaklar. bursaya hem de bonservissiz gelmiş inanamıyorum ama yine de hayrını görsün diyorum. Bu futbolcuyu ts-cska maçında Love ile birlik oynarken izlemiş ve her ikisine de tam manasıyla hayran olmuştum.

3
0
yanıtYanıtla
BİLİRKİŞİ:

fenerbahçe uyumuş. hem de bonservissiz süper forvet. geçen sezon sporting ile anlaştı, alamadılar. bu sezon ilgelenmemişler bile.

1
0
yanıtYanıtla
şabangünay:

bravo bursaspora büyük iş başardı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title