Haberler

Bozuk zemin nedeniyle Türk Telekom Stadı İşletme Direktörü Murat Ersoy'un görevine son verildi

Güncelleme:

Galatasaray'da krize dönüşen Türk Telekom Stadı'nın kötü ve bozuk zemini sarı-kırmızılı kulüpte bir ayrılığa daha neden oldu. Galatasaray'da Stat İşletme Direktörü Murat Ersoy'un görevine dün itibarı ile son verildi.

Sarı-kırmızılıların 14 Şubat'ta oynadığı Kasımpaşa maçında stadın zemini balçık halini almış, yapılan tüm çalışmalara rağmen zemin istenilen seviyeye gelmemişti.

Demir Gup Sivasspor karşılaşması sonrasında Fatih Terim, "Bu sahada artık top bize mi seker rakip takıma mı seker bilemiyorum", Belhanda, "Sahaya çare bulunması lazım. Gerekirse dünyanın en iyi bahçıvanı getirilsin. İstediğimiz oyunu bu şekilde oynayamıyoruz", Babel ise " Tabii ki saha şartları bizim futbolumuzu çok etkiliyor" diyerek Türk Telekom'un zemininden yakınmıştı.

BELHANDA İLE YOLLAR AYRILMIŞTI

Belhanda'nın zemin ile ilgili eleştirisi ise olayı sözleşme feshine kadar götürmüştü. Yayıncı kuruluşa röportaj veren Belhanda, "Twitter'da Instagram'da kendilerine bakmak, basında ne oluyor araştırmak yerine zemin konusunu çözmeliler" sözleriyle yöneticileri hedef aldığı ifade edilmişti. Faslı futbolcu ise daha sonra sosyal medya hesabından, "Konuşmamda başkan veya yöneticileri kast etmedim. Zeminle ilgili yöneticiler için söylemiştim" ifadelerini kullansa da Galatasaray yönetimi, Belhanda'nın üzerini çizdi ve sözleşmesini tek taraflı feshetmişti.

GALATASARAY'DAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüzde Stat İşletme Direktörü pozisyonunda çalışmakta olan H. Murat Ersoy 16.03.2021 tarihinde karşılıklı anlaşma yolu ile görevinden ayrılmıştır. Kendisine hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

(Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Murat Ersoy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

kurtbey:

saha hakında konuşanları gönderdin artık saha düzeldi !

15
2
yanıtYanıtla
kendinde misiniz:

ya bu tabu ne ya . ağzını açanı gönderiyor bu gidişle gs de futbolcu ve yönetici kalmayacak

4
10
yanıtYanıtla
ŞERO:

İŞTE ADİL YÖNETİM BRAVO BAŞKAN

12
1
yanıtYanıtla
SUCU NE:

Bu adamın suçu ne ? Dünyada Arena Statlarının çimlerine ve güneş alması için çatılarına 100 Milyon Euro yatırım yapılırken bu stada sadece 7 M euro bütçe verildi. Güneş alması için Çatı Cam olması gerekirken beton çekildi. Herşeyden önce Stad yamuk yapıldı ve günün hiçbir saati çimler güneş almıyor!! Bu saatten sonra stad yeniden yapılmaz ise tek çare çatıya yatırım yapmak sorunu çözmez. En az 20-30 M euro çimlere yatırım yapmanız gerekiyor. YOKSA BU SORUN COZULMEZ

7
1
yanıtYanıtla
Gs:

Bunlar Stadı Bedava aldık diye zeminin de bakımını devletten bekliyor sanırım.

0
0
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Dogruyu söyleyen 9 köyden kovulur diye bosuna demiyoruz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title