Haberler
Güncelleme:

Birçok ülkede ortaya çıkan metal sütunun gizemi çözüldü

İlk olarak ABD'de daha sonra Romanya, Almanya ve daha birçok ülkede görülen gizemli metal sütunun, Netflix için hazırlanan bir komedi şovunun parçası olduğu ortaya çıktı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (36)

Lucifer:

Dünyanın çeşitli yerlerinde görülen ve bulunduğu yerlerde biri tarafından getirilip konulduğuna dair ayak izi bile bulunmayan, ansızın kaybolan bir madeni cisim. Yine roswell deki gibi düşen ufoya atfettikleri gibi meteroloji balonu yalanına sarılmışlardı. Yani taksim meydanında gerçek bir uzaylı görseniz bunu açıklamalarını isteseniz adamlar size korkulacak birşey yok canım bu açılış için kiralanan bir maskottur derler..

11
0
yanıtYanıtla
dış mihrak:

bu sütun cinleri kovma amaçlı koyuluyor. bilindiği üzere kafir cinler insanlara musallat olur ve bu tarz kurşun radyoaktif plakalar cinleri yaklaştırmaz. tabii halk panik yapmasın diye açıklamıyorlar.

4
5
yanıtYanıtla
joker:

sahte içki zararlıdır

yanıt5
yanıt0
TESPIT:

Ulan ne guldum :D

yanıt4
yanıt0
iç mihrak:

gülmeyin, bunlar hakikatlar, bill gates cinleri kontrol ediyor, coronayıda cinler aracılığıyla yaydılar

yanıt0
yanıt0
TARAFSIZ:

Olayın iç yüzü şçyle 3 sütün ABD, ALMANYA VE ROMANYA ARASINDA KALAN YERLER GLADYONUN YENİ TESİR ALANIDIR. MASON LOCALARINDA 3''ÜN SİMGESEL ANLAMI İLE TESLİS İNANCINDAKİ 3 ARASINDA BAĞLANTI KURUYORLAR. BIDEN''IN KAZANDIĞI SEÇİMLERDE BU METAL UTAH''TA ORTAYA ÇIKI YANİ TRUMP''IN KAZANDIĞI YERDE BU SAYEDE DÜNYAYA MESAJ VERİYORLAR. LAN ŞAKA YAPTIM HEPSİNİ OKUDUN MU :D TAMAM ŞİMDİ SÜTÜNÜ İÇ

1
7
yanıtYanıtla
yayyayy:

2001 filmine gönderme yapmışlar adamlar

yanıt0
yanıt0
Şüpheli işler:

Gene bişey çeviriyolar . Fay hatlarıyla ilgili olabilir başka bi şey olabilir starlink gibi ama elektromanyetik ile ilgili olduğu kesin . Ortaya çıkınca da bastılar masalı netflix komedi şovu öylemi iyi bizde. gülelim öyleyse.

4
2
yanıtYanıtla
elazığlı:

bizim köyde de aynısı var, geçen hafta gördüm bende tedaşçılar direk dikmiş sandım.

5
1
yanıtYanıtla
ELAZIGLI:

HANGİ KOY NERDE . . . . .

yanıt1
yanıt0
asım:

AAAA BU YILDIZLAR ARASI FİLMİNDEKİ ÇOK BİLGİLİ VE YARDIMCI ROBOT. . . ÇOK BENZİYOR. . FİLMDE DEVAMLI ESPİRİLER YAPIYORDU

4
2
yanıtYanıtla
l:

ayn

yanıt1
yanıt0
Lucifer:

onun adı rangerdı ve hiç alakaları yok

yanıt1
yanıt0
zühtü ferudun nayır:

ABD nin sır saklamalarından bir haber daha netflex hiç inandırıcı değil panik olmasınlar diye uydurulmuş bir hikayedir

3
2
yanıtYanıtla
Trilyon:

Kafalar Trilyon

yanıt1
yanıt0
muro:

hiçte umranda olmadı ne demirse

3
1
yanıtYanıtla
uzaylı:

yok! kesinlikle biz yapmadık

4
0
yanıtYanıtla
hbgcwdebhb:

Netflix icin oldugu asil kurgu, soylenecek acik bir bulgu bulamadiklari icin ve bilselerde soylemeyecekleri icin olmasi daha muhtemel. Kisaca Ortada bilinmeyen isler donuyor kimse bunun pesine dusmesin diye Netflix sacmaligi uydurulmus.

2
2
yanıtYanıtla
aga:

bir deli bir sey yapiyor sonra herkes uzayli su bu gercek gibi haber yapiyor kisaca her sey gercek degil sov cok zaman

4
0
yanıtYanıtla
BİLİM İNSANLARININ NASIL ÇARESİZ OLDUĞUNUN KANIT:

EE

2
1
yanıtYanıtla
Murat:

Yalan.

2
0
yanıtYanıtla
Husnü:

Monolitler 4 senedir Utah eyaletindeki çorak arazideymiş. . Google earth tespiti. Ne hikmetse kuş uçmaz kervan geçmez yerde biri bilerek farkediyor. Daha sonra Çeşitli ülkelerede aynen yerleştiriyorlar. Kameralardan uzak. Küreselcilerin mesihi getirme planının parçası.

1
1
yanıtYanıtla
nodul:

hey millet birileri aklımızla alay ediyorlar.

2
0
yanıtYanıtla
Yahya:

Bizim ülkede dikmemişler acaba niye :))))))

2
0
yanıtYanıtla
NUCLEUS:

BİZİM ÜLKEDE DİKİLMİŞİ VAR :)

yanıt3
yanıt0
KOR:

La, bizim ülkeye dikseler aynı gün kamyon arkasına koyup satış götürürler :) Adamlar o kadar para harcamış hurdacıya mı satsın bizim millet :)

yanıt3
yanıt1
Ersan Kuneri:

Neyin icinde boncuk bulmuslardi?

2
0
yanıtYanıtla
Cevdet:

Uzaylı filan yoktur gençler. . Tek var olan yaradan ve yaradılandır. . Cansız evren ve dünyamız, bitkiler, hayvanlar ve insanlar. . İnsanlar doğanın başıdır. . Geriye kalanlar ise gövdedir. . Herşey insan için yaratılmış olsada yinede insan doğanın basit bir parçasıdır. . doğanın üzerinde değildir. . Tek üstün ve mutlak olan Allahu teala''dır. .

0
1
yanıtYanıtla
cebrail ata:

birazcık okuyup araştırma yapın,yaşadığımız dünya evrende bir nokta kadar böylesine büyük bir sistemde tek yaşam formunun insan olduğunu düşünmek çok mantıksız zeka geriliği olur!

yanıt0
yanıt0
5432:

herşeyde ne olsa uzaylılara göre yorum yapıyorlar uzaaylıların işi yok sömürgeci soykırımcı alçak abdye teknolojiler uzaydan getirecek böyle bir saçmalığı düşünebiliyormusu

1
0
yanıtYanıtla
ha:

anca mı anladınız? teknoloji gelişti bi tarafınızda bile gösterirler dedik dinletemedik

1
0
yanıtYanıtla
YORUMCU:

SÜTUNLARDAN ÇOK ABD DE DİKİLEN SÜTUNUN ARKASINDAKİ KAYALARDA GÖREBİLECEĞİNİZ SİLÜET LERE ODAKLANIN BİRSÜRÜ HAYVAN GÖRÜNTÜSÜYLE KARŞILACAKSINIZ

1
0
yanıtYanıtla
Up:

TT İSİMLİ VATANDAŞ BİLMEDEN, OKUMADAM BOL KESEDEN SALLAMIŞ VERGİ VERMİYOR DİYE.NETFLİZ TÜRKİYE LİSANS ALKIŞ VE VERGİSİNİ DÜZENLİ OLARAK VERMEKTEDİR. OKUSUN ÖĞRENSİN ÖNCE

0
0
yanıtYanıtla
TT:

Şaşırmadım, Birinci ilkesi vergi vermeden yayın yapmak olan Netflixin, yine vergi vermeden yapılan reklamını bize haber diye yutturup para kazananlar ( DHA ) sanıyorlar mı ki vergi memurlarının bundan haberi olmayacak ve bu işten yırtacaklar. Doğan haber ajansına verilecek ceza haberini sabırsızlıkla bekliyorum.

0
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

yahu metal saclar, birbirine perçinlerle geçirilmiş gibi duruyor bildiğin sanayiden çıkmış işte uzaylı olsa teknolojisi olmayan uzaylıdan bana ne abi sonra suriyeli kesilirler başımıza

0
0
yanıtYanıtla
ZAZA:

komedi şowwiçin deniliyo ama hangi beyinsiz böyle ciddi bir şeye gülebilir ki? işin altında başka birşey var mutlaka, çıkar kokusu yakın da. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title