Haberler

Binance Güvenilir mi?

ilandır
Güncelleme:

Kripto para borsaları arasında kuşkusuz Dünya 'nın en büyük borsası olan Binance güvenilir mi? Nasıl kayıt olunur?

Binance Ne Zaman Kuruldu

2017 'nin Temmuz ayında Çin 'de kurulan ve 6 ay gibi kısa bir sürede 10 Milyona yakın üyeye hizmet veren Binance borsası 2018 Mart ayı yani kuruluşunun 1. Yılına henüz ulaşmadan Dünya 'nın en büyük kripto para borsası konumuna gelmiştir. Gerek altyapısı olsun gerekse kayıtlı üyelerinin bilgi güvenliği olsun, tüm kriterlere göre son 4 senenin en yüksek hacimli ve en güvenilir kripto para borsası konumundadır.

Binance Türk Müşteri Kaydı Kabul Ediyor mu?

Kurulduğu günden bugüne kadar Binance ara ara sistemini yeni üye alımlarına kapatmıştır. Bu süreçler bazen 1 hafta bazen de birkaç ay sürmüş. Altyapının yeterli gelmeyeceği durumlar için yeni üye alımına kota getirerek, sistemin ve kullanıcılarının milyarlarca liralık yatırımlarını riske etmeden emin adımlarla ilerleyen Binance borsası adete bir banka gibi çalışmaktadır. Şuanda Türkiye 'den Türk müşteri kabul eden borsaya Türkçe sayfasından 2 dakika gibi kısa bir sürede üye olabilirsiniz.

2020 Eylül ayında TrBinance adından tamamen Türkiye 'ye özel bir borsayı da yayına sokmuş olan firma, 1. Yılında 4 milyona yakın Türk müşteriye hizmet eder duruma gelmiş bulunmakta. Eğer TR Binance 'a henüz üye olmadıysanız TrBinance kaydınızı oluşturabilirsiiz.

Binance borsası, kullanımı en kolay ve internette en çok veri bulabileceğiniz bir borsadır. BitcoinSatinAl.co gibi birçok büyük blog Binance ve TrBinance borsaları hakkında kullanıcılara klavuz niteliğinde güncel anlatımlar sunmakta ve kripto para piyasalarında alım satım yapmak için kolaylıklar tanımaktadır.

Sosyal medyanın yanı sıra BitcoinSatinAl.co gibi otoriter sitelerdeki kullanıcı yorumlarını okumak ve diğer kripto para borsaları hakkında yorumlara bakmak çok daha isabetli. Sosyal medyada çoğu zaman şişirilmiş veri ve bilgilerin kullanıcıları bilerek farklı yönlere kanalize ettiğini artık büyük bir kitle bilinmekte. Binance 'a alternatif kripto para borslarını veya Binance 'da yer almayan yeni çıkan veya çıkacak olan coinleri ve bunları satın alabileceğiniz güvenilir platformları takip ederek yatırımlarınıza daha sağlıklı bir şekilde yön verebilirsiniz.

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title