Haberler

Beşiktaş Kulübü, PFDK'ye sevk edildi

Güncelleme:

TFF'nin Göztepe-Beşiktaş maçını tekrar etmemesinin ardından adeta federasyona savaş açan Beşiktaş Kulübü, sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Beşiktaş Kulübü ve Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Ayrıca TFF, Fenerbahçe Kulübü ve Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş'ı da PFDK'ye sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 13.02.2020 tarihinde kulüp resmi internet sitesinde ve sosyal medya hesabında yayınlanan "sportmenliğe aykırı açıklamalar" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine, BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü Başkanı AHMET NUR ÇEBİ'nin 13.02.2020 tarihinde kulüp resmi internet sitesinde ve sosyal medya hesabında yayınlanan "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine verilmiştir.

FENERBAHÇE

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 11.02.2020 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-GMG KIRKLARELİSPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu Müsabakaları Statüsü'nün 6/13. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

HASAN ŞAŞ

GALATASARAY A.Ş. Kulübü antrenörü HASAN GÖKHAN ŞAŞ'ın 12.02.2020 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-AYTEMİZ ALANYASPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 14.02.2020 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Beşiktaş Spor Kulübü Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

Memleketim:

Ekmegini suyunu Federasyon''un verdigi sen Besiktas olarak isyanami kalkisiyorsun. Cok kendine güveniyorsan cek takimini ligden ahmaklar.

5
7
yanıtYanıtla
1903:

SEVGİLİLER GÜNÜ HAYAL ÜRÜNÜDÜR TEK GERÇEK BEŞİKTAŞ TRÜBÜNÜDÜR

5
1
yanıtYanıtla
KARA KARTAL 06:

GS ŞAMPİYON YAPMAK İÇİN ELİNİZDEN GELENİ YAPIN NEREYE SEVK EDERSENİZ EDİN GÖNLÜMÜZDEN ASLA ÇIKARAMAZSINIZ KARTALIMI

6
0
yanıtYanıtla
Kenan:

Gs ceza yok edilen küfürlerin haddi hesabı yok fenerli olarak bjk hakkını arıyor neyin cezası himmet spor ile hamsi spor korunmaya devam

4
1
yanıtYanıtla
volkan:

elinizden geleni ardınıza koymayın hodri meydan

2
2
yanıtYanıtla
ER:

dedi ve kaçti

yanıt2
yanıt1
zaa:

baaaak suç duyurusunda bulunurlar haaaa zaa

0
2
yanıtYanıtla
DK_35:

Baaak, , Ararın 155 ii. . . Kürtaj yapıyog burdaa. . :D :D

1
1
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

En azindan bizim UEFA kupamız var loo. 8 tas eziktas

0
1
yanıtYanıtla
Juventuslu hatun:

Besike varda bahcefenere yokmu anlayamadik kirklareli macindan bahsediyorlar alanya macindan sonra olan biten aciklamalar protestolar vs vs nerde ceza ???

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title