Haberler

Beşiktaş, FC Tokyo Takımının Sağ Beki Sei Muroya'yı Gözüne Kestirdi

Güncelleme:

Başkan Fikret Orman'ın Japonya ziyareti meyvelerini vermeye başlıyor. Siyah-beyazlı takım, FC Tokyo takımında forma giyen 24 yaşındaki Sei Muroya'yı sponsor desteğiyle kadrosuna katmayı planlıyor.

Beşiktaş, Shinji Kagawa'nın transferinden sonra Japonya açılımı içinde olan Beşiktaş'a Uzak Doğu'dan bir oyuncu daha geliyor. Sık sık sakatlanması ve 34 yaşında olması sebebiyle uzun süredir Gökhan Gönül'e alternatif arayan Beşiktaş sonunda aradığı sağ beki buldu. Üstelik bu transfer için kulübün kasasından tek bir kuruş bile çıkmayacak. Başkan Fikret Orman'ın geçtiğimiz günlerde Japonya'ya gerçekleştirdiği ziyarette FC Tokyo takımında top koşturan Sei Muroya hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Yapılan görüşmeler neticesinde sözleşmesi gelecek sezonun ocak ayında sona erecek olan 24 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş'a transferi için her konuda anlaşıldığı belirtildi. Japonya millî takımının da formasını giyen Muroya'nın kulübe maliyeti de olmayacak.

İMZA SEÇİM SONRASI

Başkan Orman Japonya'da yaptığı görüşmelerde, Muroya'nın 1,5 milyon avroluk maliyetinin sponsorla karşılanması konusunda da anlaşmaya vardı. Tokyo'da forma giyen Sei Muroya'nın da Kagawa ile birlikte oynamak için sabırsızlandığı ve Beşiktaş'ta forma giymeyi çok istediği de gelen bilgiler arasında. Kagawa'dan İstanbul hakkında bilgiler aldığı öğrenilen Muroya'nın şimdiden Beşiktaş maçlarını takip etmeye başladığı ve Vodafone Park'taki atmosferden çok etkilendiği öğrenildi. Japonya J1 Ligi'nin devre arasının, Süper Lig'in bitimine denk gelmesi sebebiyle Muroya'nın transferinin haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Başkan Orman, mayıs ayında yapılacak seçimde göreve devam ettiği takdirde ilk imzayı Muroya'ya attırmış olacak.

HÜCUMU SEVİYOR

Sei Muroya'nın en önemli özelliği hücumu seven bir sağ bek olması. Çok süratli olan, yaptığı bindirmelerle rakip savunmaların dengesini bozmayı seven Japon futbolcu, yaptığı adrese teslim ortalarla da biliniyor. Muroya geçen sezon ligde beş asist yaparken, bir defa da fileleri havalandırmayı başarmıştı.

(Türkiye)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Beşiktaş Japonya Tokyo Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

SUMAHER:

Bitli Japon Kulübü :))) Çok güzel durdu. Şampiyon BEŞİKTAŞ

2
4
yanıtYanıtla
Tarafsız Taraftar :

WELCAM TO BEŞİKTAŞ JAPON MUROYA...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title