Haberler

Beşiktaş-Başakşehir maçının ilk yarısı bitti, ortalık karıştı

Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş ile Başakşehir 1-1 berabere kaldı. Mücadenin ilk yarısı bitince Başakşehirli oyuncular Douglas'ın pozisyonu sonrasında maçın hakemi Suat Arslanboğa'ya itiraz ettiler. Yedek olan Arda Turan bile sahaya girip hakeme itirazlarda bulundu.

Başakşehir, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldığı maçın ilk yarı düdüğünün çalmasının ardından maçın hakemi Suat Arslanboğa'ya büyük tepki gösterdi. Müsabakaya damga vuran an ilk yarının son saniyelerinde yaşanan ve Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Douglas ile Başakşehir'den Fredrik Gulbrandsen arasında yaşanan ikili mücadele oldu.

Beşiktaş-Başakşehir maçının ilk yarısı bitti, ortalık karıştı

BAŞAKŞEHİR'DEN ARSLANBOĞA'YA İTİRAZ

Pozisyonda iki oyuncu birden yere düşerken hakem Suat Arslanboğa Beşiktaş lehine faul kararına hükmetti. Douglas'a kırmızı kart verilmesini bekleyen Başakşehir cephesinden Arslanboğa'ya yoğun bir itiraz yapıldı.

ARDA TURAN DA İTİRAZ ETTİ

Başakşehir'de pozisyona itiraz eden oyuncular arasında yedek olan Arda Turan da vardı. Buna karşın Arslanboğa bu kararın hemen ardından ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı ve söz konusu pozisyonla ilgili olarak VAR incelemesi yapılmadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suat Arslanboğa Arda Turan Başakşehir Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (38)

ARDA TURAN:

OLMAYAN Bİ PENALTIYI VERDII YAZIKLAR OLSUNN

12
12
yanıtYanıtla
TESPİT:

ADALET NEYMİŞ ÖNEMLİYMİŞ ARDA TURAN NASIL OLMAYAN PENALTIYA SEN İTİRAZ EDİYORSAN BİZDE SENİN HAPİSE GİRMEMENE İTİRAZ EDİYORUZ HASTANEYİ BASTIN SİLAHLA AMA YAPTIĞIN KAR KALDI YANINA.

yanıt15
yanıt5
berkay:

olmayan penaltı mı? penaltı yapan adam sesini çıkarmadı itiraz etmedi senin ne haddine olmayan penaltı demek?

yanıt0
yanıt0
Lig berbat:

Beşiktaşlıyım doğru söylemek gerekirse hakem kontrolü sağlayamadı maçın altında ezildi, kartları düzgün kullanamadığı için aptallaştı ne yaptığının farkında değildi, yanlış kararda iten layice sarı verdi delikanlı olsa kırmızı idi ama haksız olduğu için buna cesaret edemedi, varda gitse doglasın pozisyonu kırmızılık değil bir birini itiyor çekiyorlar ama doglasın müdahalesi ile düşmüyor oyuncu kendini bırakıyor velhasıl akşam sahada futbol yoktu, hakem yoktu ligimiz darma dağın

21
2
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

Bir yere kadar doğru söylüyorsunda doglasın pozisyonuna kırmızı demiyen futboldan anlamaz adam 2 metredem koşup geliyor doglas yetişemeyince çekiştirmeye başlıyor rakip önde geçince üzerine bilerek düşüyor

yanıt10
yanıt0
MHK İSTİFA:

ARDA HADİ BERKAY A SALDIRDIĞIN GİBİ SALDIRSA SUATA DA DİLİM DİLİM DOĞRADI BAŞAKŞEHİRİ

16
5
yanıtYanıtla
Hg g jj:

Volkan ayısı gitti sıra emre ve arda da Türk futbolunun temizlenmesine az kaldı

10
2
yanıtYanıtla
awentador:

Bir kere Gulbrandsen o olaya kadar bizim futbolcuları adeta biçti , adamın her ikili mücadelesinde eli kolu , dirseği bizim futbolcularımızın ya suratında ya ensesinde en az iki kere , üç kere sarı kart görüp maçtan çoktan atılması lazımdı

4
6
yanıtYanıtla
ss:

ya irfancana ne demeli adam futbolu kollarıyla oynuyor

yanıt2
yanıt4
KAZIKLI VOYVODA:

KURTTAN POST , ARDA DAN FUTBOLCU OLMAZ. . . . .

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title