Haberler

Benjamin Tetteh'in Menajeri Pavek Zika: Hafta İçinde Anlaşma Olması Muhtemel

Güncelleme:

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Benjamin Tetteh'ten müjdeli haber geldi. Genç oyuncunun menajeri, "Galatasaray ve Sparta Prag anlaşmaya varmış değil ancak ödeme konusunda birbirlerine çok uzak değiller. Hafta içinde anlaşma olması da muhtemel." dedi.

Galatasaray'ın forvet transferi için Alan ve Pato ile birlikte 3. adayı olan Sparta Prag'ın golcüsü Benjamin Tetteh konusundaki son durumu menajer Pavek Zika aktardı. İki kulübün görüşmelerde ciddi bir aşama katettiğini belirten menajer, Ganalı oyuncunun son olarak 7,5 milyon euro teklif yapan Galatasaray'a ya da İngiltere'ye gideceğini söyledi.

"TETTEH İSTANBUL'A GİDEBİLİR"

Sparta Prag'ın talepleriyle Galatasaray'ın teklifi arasında çok büyük fark olmadığını kaydeden Pavel Zika, "Şu anda Galatasaray ve Sparta Prag anlaşmaya varmış değil ancak ödeme konusunda birbirlerine çok uzak değiller. Hafta içinde anlaşma olması da muhtemel. Tetteh, İstanbul'a ya da İngiltere'ye gidebilir" ifadelerini kullandı.

OYUNCU GALATASARAY'I İSTİYOR

Öte yandan 21 yaşındaki oyuncunun menajeriyle yaptığı görüşmede Galatasaray'a transfer olmak istediğini kaydettiği ve bu konuda fedakarlık yapmaya da hazır olduğunu söylediği ifade edildi.

Gana'da başladığı kariyerinin ardından Standart Liege, Slovacko ve Bohemians formaları da giyen genç oyuncunun, Galatasaray fırsatını kaçırmak istemediği de vurgulandı.

Benjamin Tetteh'in Menajeri Pavek Zika: Hafta İçinde Anlaşma Olması Muhtemel

İNGİLTERE'DEN EVERTON VE WOLVES DEVREDE

Sezonun ilk yarısında gösterdiği performansla dikkatleri çeken Ganalı oyuncunun peşinde İngiltere Premier Lig'den Everton ve Wolverhampton'ın da olduğu belirtiliyor.

Bu sezon 22 maçta 1613 dakika süre alan Ganalı oyuncu, 9 kez ağları sarsarken 2 de asist yaptı.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sparta Prag Galatasaray İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

DOğa:

Ben de olsam ben de Galatasaraya gelmek isterdim

17
2
yanıtYanıtla
PeterNORTH:

Arkadaş şu videoda bile doğru düzgün golü yok , boyuna çalım atıp düşüyo :) Hayırlısı artık :)

13
2
yanıtYanıtla
KAFAMDA ÇILGIN SORULAR:

1-Gomis daha çok para istediği için mi gönderildi?2-Gomise bu 7. 5 milyon euronun yarısı kadar zam yapılsa takımda kalır mıydı?3-Gomis takımda kalsa G. Saray şampiyonlar liginde gruptan çıkar mıydı?4-Gruptan çıkan takımlara verilen 15milyon euro ile Tettehin feriştahı Gomisin yanına transfer edilemez miydi?

1
3
yanıtYanıtla
cimbim:

iyide gömis 33 yaşındaydı yanılmıyosam daha kaç sene oynata bilirdiniz bu adam 21 yaşında al oynat yararlan sat para kazan

yanıt4
yanıt0
Kemal Bilgin:

arkadaşlar orası bir ticarethane kım 5 kuruş fazla ederse hemen satıyorlar seyırcinin memnuniyeti çokta önemli değil neden düşünmezler seyirci yoksa takımında bir değeri yok terimi yönetim yönetiyor onu suçlamanın bir anlamı yok bazıları gibi düşenin dostu yoktur alt sıralara düşün bakın neler oluyor allah korusun

1
0
yanıtYanıtla
sucuk10kuruş:

4-4-2 de kanatlar ile beraber gol krallığında en az 4 Galatasaray lı olur ama bu adamın yanına bir adam daha şart

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title