Haberler

    Galatasaray'dan Trabzonspor Maçında Takımı Yakan Belhanda'ya Ağır Ceza Geliyor

    Güncelleme:

    Galatasaray, Trabzonspor maçında kırmızı kart gören Younes Belhanda'ya, PFDK'dan gelecek men cezasına göre para cezası verecek.

    Galatasaray'da Trabzonspor deplasmanında kırmızı kart gören Belhanda'ya ağır ceza geliyor. Teknik direktör Fatih Terim, Faslı futbolcunun yaptığını kabul edemezken, yıldız oyuncuya ağır para cezası verilecek.

    Sarı-kırmızılılar cezanın derecesini Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) oyuncuya vereceği cezaya göre belirleyecek. Futbol disiplin talimatına göre futbol oyun kurallarına aykırı olarak sert ve ciddi faul yapan futbolculara 2 ila 4, şiddetli harekette bulunan futbolculara ise 3 ila 6 müsabakadan men cezası verileceği düşünüldüğünde Belhanda'ya yaklaşık 165 bin ile 500 bin euro arasında bir ceza verilebileceği öngörülüyor.

    ZORUNLU OLMADIKÇA 11'İ UNUTACAK

    Galatasaray'dan yıllık net olarak 3 milyon 350 bin euro kazanan Belhanda'nın maaşı 10 aya bölünüyor. Bir aylık ücretinin maç başına düşen karşılığı da belirleyici oluyor. Çünkü ceza yönetmeliğinde, futbolcunun aylık kazancı ve yalnız bırakacağı maç sayısı dikkete alınarak yaptırım uygulanıyor.

    Sarı-kırmızılılarda Younes Belhanda'ya yaptırımlar da sadece maddi olmayacak. Teknik direktör Fatih Terim de oyuncunun üzerini çizdi. 28 yaşındaki futbolcu zorunlu olmadıkça 11'e alınmayacak.

    TERİM "GİDEBİLİR" DEMİŞTİ

    Karşılaşmanın 30. dakikasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle sorumsuzlukla suçlanan Belhanda'yla ilgili ara transfer döneminde de radikal kararlar alınabileceği belirtildi. Bilindiği gibi Terim, Faslı oyuncu için "Gidebilir" diye yönetime rapor sunmuştu.

    ATTIĞI KADAR KIRMIZI KART GÖRDÜ

    Galatasaray'a geldiği günden bu yana 3 kırmızı kart gören Belhanda, oynadığı 34 maçta sadece üç gol atabildi.

    Geçen sezonun başında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'den 8 milyon euro bonservis bedeliyle 4 yıllığına kadrosuna kattığı ve her bir yıl için 3 milyon 350 bin euro garanti ücret ödediği Faslı futbolcu, Trabzon'da, Süper Lig kariyerinde üçüncü kez oyundan ihraç edildi. Younes Belhanda, bu periyotta 7 kez de sarı kart gördü.

    GEÇEN SEZON 3 MAÇ KAÇIRDI

    Gördüğü kartlar nedeniyle geçen sezon 3 maç kaçırdı. Faslı futbolcu, Trabzonspor ve Kasımpaşa maçlarında kırmızı kart, Akhisarspor müsabakasında ise sarı kart cezası nedeniyle forma giyemedi.

    Belhanda, profesyonel kariyerindeki 10'uncu kırmızı kartı Trabzonspor maçında gördü. Sarı-kırmızılı futbolcu, Montpellier'de 5, Galatasaray'da 3, Nice ve Dinamo Kiev'de ise 1'er kez kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
    500

    Yorumlar (8)

    ŞAPKACI:

    KURBAN OLSUNLAR YABANCI FUTBOLCUYA BU FAS-TUNUS-CEZAYİRLİ SÖZÜM ONA MÜSLÜMAN FUTBOLCULAR. EVVELA AHLAK OLACAK İNSANDA İŞ AHLAKI, SONRA HELAL KAZANÇ İNANCI BUNLAR OLMAZSA SADECE KAFA KAĞIDINDA MÜSLÜMAN YAZAR. ADAM O KADAR PARA KAZANIYOR YAN GEL YAT. RAKİNE SAYGI YOK, ARKADAŞLARININ EMEĞİNİ ÇALIYOR SONRA İYİ HALT ETMİŞCESİNE GÜLEREK DIŞARI ÇIKIYOR. DERHAL TAKIMDAN ATILMALIDIR. BİRDE MÜSLÜMANLARMIŞ. HİRİSTİYAN OLAN BİR NORVEÇLİ, İSVE. Lİ, HOLLANDALILAR BİZİM MÜSLÜMANLARDAN DAHA MÜSLÜMAN. . .

    4
    1
    yanıtYanıtla
    SENDE:

    KAPA ÇENENİ. MÜSLÜMAN YAŞAM ŞEKLİYLEDE MÜSLÜMANDIR. KAPALI YERDE NAMAZ KIL ORUÇ TUT SONRA GEL BANA PARMAK AT. EE NAMAZ KILDIM MÜSLÜMANIM . YAPMA BE. VALLA MI, ALLAH ALLAH?

    yanıt2
    yanıt0
    kayserili:

    tarihi cezaya bakın 165 binmiş çok komik adam yılda 5 milyon alıyor 165 adama hiç dokunmaz bile türk miletini ahmak yerine koyan kulüp başkanlarına lanet olsun böyle kanı beş para etmez adamları futbolcu diye getirip bu kadar paraları verdikleri ve gereğinden çok fazla değerli gibi gösterdikleri için

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Şeref:

    Bu belhanda mıdır ne karın ağrısıdır, şimdiye kadar ne işe yaradı ne yaptı bilen var mı?

    3
    1
    yanıtYanıtla
    MTT:

    Böyle oyuncunun Türk futbolunda yeri yok. pafa çekilsin devre arası satsınlar. Bizde orta sahadan bol bişey yok.

    2
    1
    yanıtYanıtla
    vahdettin:

    TRANSFER POLİTİKASI SIFIR.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    mustafa:

    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdirle uslanmayanın hakkı kötektir. . . .

    2
    0
    yanıtYanıtla
    sizofrengs:

    cimboma para lazim

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title