Haberler

Başakşehir'in Yeni Futbolcusu Kudryashov: Fenerbahçe Beni Oyaladı

Güncelleme:

Medipol Başakşehir'in yeni futbolcusu Fedur Kudryashov, "Fenerbahçe benimle ilgileniyordu ancak oyalandılar. Ben de Başakşehir'e imza attım." dedi.

Başakşehir ile çıktığı ilk maçta Antalyaspor karşısında fileleri havalandıran Fedur Kudryashov, F. Bahçe'nin kendisini istediği açıkladı.

Kudryashov, "F. Bahçe benimle ilgileniyordu. Ancak oyalandılar. Somut bir teklif yoktu. Transferin bitmesine 10 dakika kala Başakşehir'e imza attım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Başakşehir Bahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

12345:

GOLCÜ MÜ :) KARİYERİNDE 2 GOL BULUNAN VE ÖNCEKİ GOLÜNÜ 1012 GÜN ÖNCE ATAN BİRİSİ NASIL ''''GOLCÜ'''' OLUYOR?

19
0
yanıtYanıtla
12345:

ANDSMERO SEN BENİM HANGİ TAKIMI TUTTUĞUMU NERDEN BİLİYORSUN?

yanıt1
yanıt0
sendemi brütüs:

buda kim yahu bizim manav behçete benziyor.ulan önüne gelen türkiyede futbolcumu oluyor.....

14
1
yanıtYanıtla
emre54:

fenerı gunahım kadar sevmem ama ıyıkı bır gol attın fenerı reklam olarak kullanıyorsun

11
2
yanıtYanıtla
ben sol bekim:

adam golcü değil ki sol bek oynuyor

12
0
yanıtYanıtla
DURMAK YOK BAŞAKŞEHİRLE YOLA DEVAM:

BAŞAKŞEHİR BU NASIL BİR YÜKSELİŞ BÖYLE. . ANLAYAMADIĞIM BU KADAR MADDİ İMKAN NEREDEN GELİYOR?BİLDİĞİMİZ TV GELİRİ HARİCİ BİN KİŞİ TARAFTARIN OLMAZ AMA MİLYON DOLARLAR HAVADA UÇUYOR. BİRİLERİNİN LOBİSİYLE HAKEMLER DE KOLLAR OLDU İYİCE. SON MAÇTA EMRENİN DİRSEĞİNİ GÖRMEYEN PENALTI POZİSYONU İÇİN VAR A BİLE GEREK OLMADIĞINA GÖRE. . ŞAMPİYON BELLİ İKİNCİ KİM OLACAK ACABA DEMEK GEREKİYOR. . HELAL OLSUN BU OYUNLARA. .

7
1
yanıtYanıtla
Ankara:

Diagne gibi buda mantar...

4
4
yanıtYanıtla
CAPS:

Gelseydin sen de fenevli kümeye giderdim

5
2
yanıtYanıtla
Habere bak:

Bir gol attı diye hemen golcü mü oldu?

5
1
yanıtYanıtla
UAGS37:

EMRE NİN KIRMIZISI VERİLMEDİ ANTALYA NIN DA PENALTISI. . . . MHK DEĞİŞTİ AMA ZİHNİYET DEĞİŞMEDİ MAÇTAN ÖNCE AÇIKLAMA YAPAN KULÜBE CEZA NİYE VERMİYORLAR??? BEN BU TURUNCUYU BİR YERDEN HATIRLIYORUM !

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title