Haberler

Barcelona'da rüya gerçek oluyor! Teknik direktörlük için Xavi ile her konuda anlaşma sağlandı

Güncelleme:

Barcelona'nın Ronald Koeman'la yollarını ayırmasının ardından teknik direktörlük koltuğu için ilk aday olarak gösterilen kulüp efsanesi Xavi, Katalan deviyle anlaşmaya vardı. Şu anda Al-Sadd'ı çalıştıran İspanyol hoca, kulüplerin de kısa süre içinde anlaşması sonrası imzayı atacak.

Xavi, Barcelona'nın yeni teknik direktörü olmak için artık gün sayıyor. Katalan devi, İspanyol teknik direktörle her konuda anlaşmaya vardı.

KULÜPLERİN ANLAŞMASI BEKLENİYOR

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Barcelona, şu anda Al Sadd'da görev yapan Xavi ile her konuda anlaşmaya vardı. 41 yaşındaki teknik adamın, takımın başına geçmesi için kulüplerin anlaşma sağlaması bekleniyor. İddialara göre Xavi'nin takımın başına geçmesi için artık her şey kulüplerin anlaşmasına kalmış durumda. Yakın zaman içerisinde Barcelona yönetiminin Doha'da Al Sadd yönetimi ile bir görüşme gerçekleştireceği de aktarılanlar arasında yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

La Liga Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

O. Kara:

ana başlık fotosundaki iniesta ile ronaldinho arasındaki genç bilinmeyen oyuncunun adı ne? gerçekten merak ediyorum."ünlü" var bi de "ünsüz"ler var.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title