Haberler

Bir dönemin paylaşılamayan ismi Arda Turan, ortada kaldı

Güncelleme:

Bir dönem oynadığı futbolla göz dolduran Arda Turan, Süper Lig'de herhangi bir takımla anlaşmadı. Transfer süreci devam eden ülkelerde kendine kulüp arayan yıldız futbolcunun durumu, hayranlarını üzdü.

Medipol Başakşehir'den ayrılan Arda Turan, Süper Lig'de herhangi bir takımla anlaşmadı. Ara transfer döneminin kapanmasıyla birlikte Turan'ın transferin açık olduğu liglerden bir takıma imza atması bekleniyor.

GALATASARAY OLMAYINCA ORTADA KALDI

Başakşehir'den ayrıldıktan sonra uzun bir süre eski takımı Galatasaray ile adı anılan Arda Turan, sarı-kırmızılı ekibe imza atamamasının ardından Süper Lig'de başka bir takımla da anlaşamadı.

ÖNÜNDE ALTERNATİFLER VAR

Gözünü yurt dışına diken deneyimli oyuncunun, bugün itibariyle transfer süreci devam eden Birleşik Arap Emirlikleri, Çek Cumhuriyeti, Portekiz, Avusturya, Arjantin, Rusya, Çin ve Japonya gibi ülkelerden bir takıma imza atması düşünülüyor.

FUTBOLU BIRAKABİLİR

Bu ülkelerden bir takımla da anlaşamazsa sezonu takımsız geçirecek olan Arda Turan'ın, futbolu bırakması bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Başakşehir Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (96)

ADAM GİBİ ADAM:

Kendi etti kendi buldu. Ardanın şuanda elini kolunu sallayarak gezmesi bile bir nimet. Ben silah taşısam hastane bassam ateş etsem , bir kadına sarkıntılık yapsam müebbet yerim .

206
8
yanıtYanıtla
yuh:

ortada kalmışmış. adam milyoner. üstelik kaç yıldır top bile oynamadan milyonlar kazandı. ingiliz sömürgecileri gibi beleşe o kadar çok alıştı ki beleşçiler imparatorunun elini öpüp beleşe cimboma gelmeye kalktı. yani geçin bu hikayeleri. ortada kalmış arıyosanız kimsesizlere, hastalara, parasızlıktan okuyamayanlara evlenemeyenlere vb. bakın. tek kelime bile etmezler yuh

164
8
yanıtYanıtla
ld:

hiç üzülmedık neden uzulelım 7 sulalasıne yetecek kadar parası var ortadamı kalmış elı kolu mu kopmus emeklı aylığınamı kalmışki üzülelım etiğni buldu eden bulur derler

156
4
yanıtYanıtla
gerçekrler...:

üzdü mü yo üzmedi insanın kendine yaptığını kimse yapmaz arda bu noktaya gelebilmek için çok uğraştı futbolun dışın her alanda magazin haberlernde boy boy kendini gösterdi niye üzülelim ki ona hayat altın tepside bir fırsat sundu o şımarıklık yaptı bedelini de öder

127
2
yanıtYanıtla
YANDAS:

Seneye A-Haberde yorumcu

112
1
yanıtYanıtla
Emir:

Zaten zengin, fakir degil fukara degil parasi var. . . ne güzel iste istedigini yapabilir. . . . asil milletimiz ortada kaldi bize zenginlerden bahsetmeyin fakirlden bahsedin. . fakir nasil zor durumdan cikabilir. . cikis yolu gösterin.

111
1
yanıtYanıtla
nefro:

futbolcu mu bu artis mi ?

97
1
yanıtYanıtla
ALİ SAMET:

ÇOK ŞIMARIKLIK İYİ OLMAZ

91
0
yanıtYanıtla
şk:

dayılanmalın paranın şımarıklanın sonu

76
4
yanıtYanıtla
Emine:

Bu kadar hainlik de fazla kendi öz evladımıza inanamıyorum yorumlara

2
71
yanıtYanıtla
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title