Haberler

Arda Turan, G.Saray'a gitmek için Barcelona'yı da ikna etti

Güncelleme:

Galatasaray'a geri dönmek isteyen Arda Turan, Medipol Başakşehir'den izin aldıktan sonra Barcelona'yı da ikna etti. Arda Turan, Galatasaray'la 1.5 yıllık boş sözleşmeye imza atacak.

Yaz transfer döneminde Fernando'yu Sevilla'ya satan Galatasaray, gelen parayla Luyindama'nın satın alma opsiyonunu kullanmış, kiralık ve bonservisi elinde oyuncuları almıştı. UEFA'nın Finansal Fair Play (FFP) şartlarına uyduğu açıklanan sarıkırmızılı kulüp, Ocak ayındaki transfer operasyonunda da benzer bir strateji izleyecek. RB Leipzig'den Marcelo Saracchi'yi 1,5 yıllığına getirecek olan Aslan, 21 yaşındaki Uruguaylı sol beki bedavaya kiraladı.

Monaco'dan gelecek Onyekuru'nun kiralama bedeli ise yazın ödenecek. Luyindama'nın yerine geçici çözüm olan Manuel Da Costa ise bonservisi elinde olduğu için tercih edildi.

ARDA % 99 ASLAN

İlk 11'in yarısını değiştirecek Fatih Terim, takım içinden de çözüm buldu ve tekrar lisans çıkaracağı Linnes ile Emre Akbaba'yı özel olarak ikinci yarıya hazırlıyor. Yedek kulübesini de güçlendirecek Galatasaray'da Diagne'ye kontenjan açılması için Andone ile yollar ayrılacak. Emre Mor'u gönderme kararı alan sarı- kırmızılılarda Başakşehir'den izin alan ve bonservisine sahip Barcelona'yı da ikna eden Arda Turan yuvasına geri dönecek.

BOŞ MUKAVELEYE İMZA

Bir süredir adı G.Saray'la anılan Başakşehirli Arda Turan'ın, sarı-kırmızılı takımla 1.5 yıllık anlaştığı öğrenildi. Yeniden yuvaya dönmek isteyen 32 yaşındaki yıldızın boş mukaveleye imza atmaya razı olduğu ve Cimbom'la 1.5 yıllığına anlaşma yaptığı bildirildi.

Önceki gün Instagram'dan 'Aslan Kral' paylaşımı yapan Tecrübeli oyuncunun, dün de Twitter'da Fatih Terim'in, "Anlaşıldı; ikinci yarı çok ZORLU geçecek" mesajında yer alan 'göz kırpan' emojiyi kullanması, sosyal medyada "Bu iş bitti" yorumlarına neden oldu.

EURO 2016'da Terim'le araları bozulan Arda, G.Saray-Başakşehir maçı öncesi hocasının elini öpmüş, İmparator da, "Bu Arda, adamın gönlüne de girer, kalbine de girer" diyerek öğrencisini affetmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Başakşehir Arda Turan Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (28)

12345:

bu teneke geri gelip ne yapacak.

19
8
yanıtYanıtla
gsfbjk:

Galatasaraya , faydası olan sayılı insanlardan birisi. . kaç milyon euro bonservis bedeli kazandırdı. . her insanın özel hayatı, bunalım ve cehalet süreci olabilir. . ama bu demek değildir ki hakareti hak etsin. . ölüsü çoğu yabancıdan daha iyi

8
14
yanıtYanıtla
Ft.:

boş konuşmussun kardeş arda bey zirveye çıktı nam ve para karakterini bozdu. 2 senedir türkiyede şuan varsayalım ölüsü bu şekil olsun. hangi yabancıdan daha iyi şimdi bu arda?? türk futbolunun selameti için bu tip adamlardan kurtulmak lazım hala anlayamadınız dimi??

yanıt9
yanıt4
arda:

ardayı galatasaray alırsa şampiyon olur hakemler bile durduramaz galatasarayda en büyük eksik takımın büyüklüğünü bilen Türk oyuncu 11 yabancıyla ilk 11 takım ruhu kalmadı yetenekleri kısıtlı olan ömer bayram bile ruhunu koyduğu için ön plana çıktı bazı maçlarda fark yarattı

8
14
yanıtYanıtla
Yazık...:

sen ya çocuksun ya da basketbol falan ilgi alanında buraya yorum yapmak istedin Galatasarayın bu hale gelmesinde tek suç çoluk çocuktan kurulu sürü psikolojisiyle hareket eden futbolla zerre alakası olmayan bu tip taraftarda . Ne oldu Fatih Terimde gönlü ile oynatırdı hani adam ederdi her sene ölüsü şampiyon ederdi? Ne oldu Falcao gelince coşuyorduk poposu ile gol atıyordu ne oldu kardeş?

yanıt2
yanıt0
imparatorların imparatoru:

boş sözleşmeye imparatore bile imza atmadı helal arda öz ve öz galatasaray evladı

8
12
yanıtYanıtla
Demir:

Hataları olmuş olabilir önemli olan hatalarını anlamasıydı Galatasaray yakışanı yapmıştır ruhunu ortaya koyacak o kültürü almış birinin sahada olması maçlarda takım bütünlüğüne ve kazanma arzusuna büyük katkı yapacaktır Hoş Geldin Arda Turan

8
11
yanıtYanıtla
Vezir:

haklısın olumlu olmak Erdemdir.

yanıt0
yanıt0
hakkı:

fatih terim ve arda gs a çok yakışır. iyi olmuş gelmesi

6
12
yanıtYanıtla
TAMAM VEDAT:

Hoşgeldin kaptan

4
11
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title