Haberler

Arda Turan, Fatih Terim'den Özür Diledi İddiası!

Güncelleme:

Medipol Başakşehir ile şampiyonluğu kaçıran ve Barcelona'nın satmayı düşündüğü Arda Turan'ın geçtiğimiz günlerde Fatih Terim ile bir araya geldiği ve tecrübeli hocadan özür dilediği iddia edildi. Aradaki buzların erimesi sonrasında tecrübeli ismin gelecek sezon G.Saray forması giymesi bekleniyor.

Sarı-Kırmızılılar'ın eski yıldızı Arda Turan ile Teknik Direktör Fatih Terim'in geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği iddia edildi. İkilinin kısa bir görüşme yaptığı ve aradaki buzların tamamen eridiği öğrenildi. Bilindiği gibi milli takımda yaşananlardan dolayı ikilinin arası açıktı.

CENAZEDE TELEFON ETMİŞTİ

Takvim'de yer alan habere göre; Arda o olaydan sonra Fatih Terim'in babasının cenazesinde kendisini aramış ve ikili arasındaki kızgınlık bir anlamda sona ermişti. Bu gelişmelerden sonra Başakşehirli Arda ile Terim görüşmeye başladı.

İKİ KULÜP DE ONU İSTEMİYOR

Başakşehir Barcelona'dan kiraladığı Arda Turan ile önümüzdeki sezon devam etmek istemiyor. İspanyol devi Arda ile yollarını ayırmayı planlıyor. Tecrübeli oyuncu da eski kulübüne göz kırpıyor.

16 MAÇTA 3 ASİST ÜRETTİ

32 yaşındaki Arda Turan'ın Barcelona ile olan sözleşmesi 2020 yılında sona eriyor. Tecrübeli oyuncu bu sezon Medipol Başakşehir ile toplamda 16 maça çıktı ve 793 dakikada 3 asist üretti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Başakşehir Arda Turan Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (73)

ARDAYA HAYIR:

Arda gelirse kombineyi yakıyorum, bi daha da gs maçı izlemiyorum, fenerli oluyorum net. Fake haberse anlarımda ardanın futbolculugu mu kalmiş.Tüm taraftar nefret ediyor ...

12
8
yanıtYanıtla
GALATASARAY:

fenerli olmayı düşünüyorsan sen zaten hiçbir zaman Galatasaray lı olmamışsın ki. . . bence de sen fenerli ol. . .

yanıt1
yanıt3
TEK GS:

asla istemiyoruz bu haber gerçek değil fatih terim akıllı adamdır bunu yapmaz en azından taraftara bunu yapmaz.

11
4
yanıtYanıtla
yorumcu:

8taşlıları f7sporluları anlıyorumda Galatasaraylıları anlamıyorum. Arda dan daha iyi topçu yetiştirebildi mi bu memleket?

10
4
yanıtYanıtla
Vatdandaş:

Evet yetiştirdi Metin Oktay insani kalite açısından Arda ile karşılaştırılamaz bile.

yanıt3
yanıt1
12345:

GS DAN AYRILAN ARDA TURAN YOK ARTIK. BARCELONA ''DA KADROYA GİREMEMİŞ BAŞAKŞEHİR''DE TAM OLARAK OYNAMAMIŞ SAHA İÇİNDEN YOK SAHA DIŞINDAN YAPTIKLARI İLE GÜNDEME GELEN BİR FUTBOLCU GS ''A NE KATABİLİR ARTIK. AHDE VEFAYI BIRAKIN ARTIK PROFESYONEL OLARAK DÜŞÜNMEK GEREKİYOR ARDA TURAN''IN BURDAN SONRAKİ DURAĞI SURVİVOR DIR

13
1
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

arda galatsaraya para kazandırmaktan başka bir şey yapmadı eğer fatih terim af ederse o iyi bir galatasaraylıdır yeride orasıdır

8
6
yanıtYanıtla
ANALİST:

Arda GS''ın öz çocuğudur, özel hayatında bu güne kadar iniş çıkışlar olmuştur ancak GS''a karşı hiç kimse bağlılığını ve sadakatini sorgulayamaz, siz bakmayın buradaki negatif yorumlara onları yapanlar GS''lı değil, ayrıca GS da böyle bir yeteneğe ihtiyacı var, sanırım artık ardada yaptığı hataları anlamıştır, bence GS''a bu gelişi hepsinden faydalı olacaktır ve Arda tüm performansını futbol hayatının son bir kaç yılında GS için harcamalıdır, Ardanın GS, GS da Arda''ya ihtiyacı var açık net.

3
11
yanıtYanıtla
metin:

ne diyon la?

yanıt2
yanıt0
No-name:

Daha önce burda yazmıştım, Arda'' yı kaptanken bile sevemedim. Fakat bu büyük camia kimlere kucak açmıştır. Bu çocuk giderken para kazandırdı, bir gün GS hakkında kötü yorum yapmadı, eğer kafasını futbola verecekse, 70 dk eli belinde gezmeyecekse buyursun gelsin, bence Belhanda'' ya 10 basar, kusura bakmayın. Hagi'' ye bile bitik denmişti 31 yaşında, durum ortada. Fatih hocamız Arda''yı napar ne eder oynatır, en kötü sağlam yedeğin olur. Baktın o da olmuyor Ocak''ta Arabistan :)

6
6
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title