Haberler

Arda Turan'dan Hataylı futbolcuya tepki: Zamana oynama kaptan

Güncelleme:

Galatasaray şampiyonluk yolunda kritik bir viraj olan Hatayspor karşılaşmasında 3-0 yenilerek büyük bir şok yaşadı. Maçta, Arda Turan'ın Hatay kaptanı Mesut Çaytemel'e söylediği sözler canlı yayına yansıdı. Turan, Çaytemel'e, "Zamana oynama kaptan. Zamana oynama" dedi.

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, deplasmanda Hatay'a mağlup olarak zirve yarışında büyük yara aldı. Savunmada Donk ve Gedson Fernandes'le maça başlayan sarı-kırmızılılar, ilk yarıda 2-0 geriye düştüğü maçta sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Maçın ilk yarısında Arda Turan'ın Hatayspor kaptanı Mesut Çaytemel'e söylediği sözler dikkat çekti.

"ZAMANA OYNAMA KAPTAN"

Arda Turan ilk yarıda taç atışını kullanmak üzere olan Hatayspor kaptanı Mesut Çaytemel'e, "Zamana oynama kaptan. Zamana oynama" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Arda Turan Hatayspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (6)

FG Gün:

Evet zamana oynama. Onu ancak 20 milyon euro'ya oynayan adamlar yapabilir.

21
3
yanıtYanıtla
Özkan Ateş:

Senin zamanın doldu arda

18
3
yanıtYanıtla
Yusuf Deli:

Arda Terim ikinizde artik bi gidinde kurtulsun takim biraz futbol izleyelim Allahinizi severseniz bi gidin.

11
3
yanıtYanıtla
vatandas:

kendin hiç yapmadın mı kaptan

7
1
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Hakeme rağmen 10 kişi kalmasına rağmen zamana oynamadı 3 gol attı

6
0
yanıtYanıtla
Ibrahim Caliskan:

he arda he siz zamana oynarken bedava penltı alırken iyi size yapılınca kötü öylemi eter oln

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title