Haberler

    Arda Turan: Fatih Terim dimdik ayakta

    Güncelleme:

    Arda Turan, koronavirüse yakalanan Fatih Terim'in son durumuyla alakalı konuştu. Turan, "Öncelikle Fatih hocamdan haberler aldım. Her zaman olduğu gibi dimdik ayakta. Üzücü ama hoca üstesinden gelecektir" dedi.

    Arda Turan, CNN Türk'e Fatih Terim'in hastanedeki son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte tecrübeli oyuncunun açıklamaları: "Öncelikle Fatih hocamdan haberler aldım. Hem Galatasaray camiasına, Abdurrahim abiye, canım hocama çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu hastalığı yenme konusunda öncü olacaktır. Merve ve Buse'ye de geçmiş olsun diliyorum. Dün akşam yakınları ile görüştüm. Gayet iyi durumda. Her zaman olduğu gibi dimdik ayakta. Üzücü ama hoca üstesinden gelecektir. Virüs yayılmaz, insan yayar. Bilim insanlarımızın tavsiyelerine uyalım. Olimpiyatlar dahi ertelendi. Önce sağlık, önce insan diyoruz. İnsanlarımız maddi imkansızlıklarını söylüyorlar, çok haklılar ama önce sağlık geliyor. 15 gün - 1 ay evde kalıp, kendimizi karantinaya almamız lazım."

    HASTANEDEN AÇIKLAMA

    Hastaneden yapılan açıklamada, sarı-kırmızılıların teknik patronu Fatih Terim'in klinik bulgularının iyi olduğu belirtilerek, "Covid - 19 testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Sağlık Bakanlığı yönergelerinde belirtilen tedavi protokolüne hastanemizde başlanmıştır. Klinik bulguları iyi olan Terim'in hafif öksürük dışında şikayeti bulunmamaktadır. Hastamızın durumu yakından takip edilmektedir" denildi. Galatasaray Kulübü, teknik direktör Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'ınvirüsü testlerinin pozitif çıkmasının ardından iki isme sosyal medya üzerinden moral vermek için harekete geçmişti.

    "BİRLİKTE YENECEĞİZ!"

    Twitter'da #BirlikteYeneceğiz! etiketiyle paylaşım yapan sarı kırmızılı ekip, her gün yaptığı günaydın paylaşımında bu sabah Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'a yer verildi. Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'ın birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşan Galatasaray, bu fotoğrafa da #BirlikteYeneceğiz! etiketini eklendi. Söz konusu paylaşım taraflı tarafsız futbolseverler tarafından büyük ilgi gördü ve altına yüzlerce geçmiş olsun mesaj bırakıldı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Fatih Terim Galatasaray Koronavirüs Arda Turan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (6)

    Kadıköy:

    Abi bişey yok ya. Bir an önce iyileşsinde gündemden düşsün. Bu ne bi öksürüyor diye her yerde terim. Erzurumun genç futbolcusu askerde şehit oldu. Var mı ilgilenenen. Vah türkiyem vah

    2
    6
    yanıtYanıtla
    hangi dunyada yasiyosun..:

    Senin dediginde iş, dunyanin heryerinde aynidir, topçu, popçu, artistler her zaman haberdir, bilimadami olursun bisey icat edersin hatta corona 19 un aşısıni bulan adam olsan sana ilgi ligler baslayana kadar olur, ondan sonra kimsenin umrunda olmazsin,veya bir teröristi engellemeye calisirken sehit olursun altyazida gecersin bu dunya boyle ,bilmem ne guzelinin instagramda attığı cesur poz kadar olmaz haber değerin. ..

    yanıt0
    yanıt0
    tarzan:

    sende de vardır korona, sen kendine bi baktır önce.

    5
    1
    yanıtYanıtla
    BUNAK:

    KAFAYI YİYCEM MAÇLAR NE ZMANA BAŞLAR LOO

    2
    2
    yanıtYanıtla
    Zanlı:

    Terim ölürse lig başlamaz.

    yanıt5
    yanıt0
    KAPADOKYALI:

    Fatih hocama geçmiş olsun dileklerimi sunar, bir an önce görevinin başına dönmesini temenni ederim, .

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title