Haberler

Arda Turan: Ben Metin Oktay Olamam

Güncelleme:

Medipol Başakşehir'in deneyimli futbolcusu Arda Turan katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Turan, "Ben Metin Oktay olamam ki. Ben Arda Turan olmak istiyorum. Şımarık mıyım? Bence değilim." dedi.

Medipol Başakşehir forması giyen Arda Turan, "Buket Aydın ile 40' programında açıklamalarda bulundu. Arda, "100 kere milli takımda oynamış, 450-500 maça yaklaşan ve 15 kupa kazanmış bir oyuncuyu en başarılılardan biri olarak görürüm. Neden Başakşehir? Barcelona'dan sonra 5-6 teklif vardı ama hayali olan Başakşehir'e geldim. Ligin en büyük şampiyonluk adayıyız." dedi.

"YÜZ SENEDE BİR TANE ARDA GELDİ"

Turan, "Bence şımarık değilim ama insanlara hak veriyorum. Hatalara düşmüş olabiliriz ancak ben bu yerlere tırnaklarımla kazıyarak geldim. İnsanların istediği hayatı yaşayamam. Ben Metin Oktay olamam ki, Arda olmak istiyorum. Çok daha yetenekli ve kaliteli oyuncular vardı tarihimizde ama bu kariyere sahip kimse yok. Yüz senede bir tane Arda geldi dedim. Bu kariyere sahip 11 tane Avrupa'da kupa kazanan başka oyuncumuz var mı? Yok." diye konuştu.

NEDEN BARCELONA'DAN AYRILDIĞINI AÇIKLADI

Tecrübeli oyuncu, "Barcelona'dan ayrılma sebebim yüzde bir bile Messi değildir, çok iyi arkadaşımdır yani Barcelona'daki oyuncularla hala görüşüyorum. Barcelona'dan buraya gelenler var. Neymar'la Dani Alves'le bazen Pique'yle konuşuyorum. Hatta Tenis Federasyon Başkanımızı Pique ile buluşturdum. Türk Hava Yolları ile buluşturdum. Davis Cup gibi bir organizasyonun CEOluğunu yapıyor şimdi kendisi belki Türkiye'ye getirmeye çalışacak. Benim Barcelona'dan ayrılma sebebim Luis Enrique ile takımın on ikinci oyuncusuydum. Takımın jokeriydim, çok fazla süre buluyordum. Valvarde gelince bana bu şansı tanımadı. Ben de oynayamadığım bir yerde mutlu olmadığım için taktiksel sporun içinde olacak sebeplerden dolayı ayrıldım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Metin Oktay Başakşehir Arda Turan Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

TRABZONSPORLU:

Kıskananlar çatlasın. Niye eleştiriyorsunuz ki adamı? Türkiye''den Barselona''ya gidip Messi ile aynı takımda oynayan ve asist yapıp gol atabilene TEK kişi değil mi? Şımarır da normal. Sıkıysa siz yapın

5
6
yanıtYanıtla
GS1453:

SEN METİN OKTAY IN KRAMPONUNUN ÇİVİSİ BİLE OLAMAZSIN. . . . BİRAZ SUS İŞİNİ YAP VE SADECE İŞİNLE GÜNDEME GEL. . . .

9
1
yanıtYanıtla
GS:

METİN OKTAY İLE ARDA TURAN''IN AYNI CÜÜMLEDE GEÇMESİ BİLE YANLIŞ. KİMSENİN SANA TAHAMÜLÜ YOK ARDA TURAN. .

9
0
yanıtYanıtla
Muhtar:

Bir yerini yırtsan da olamazsın. Bırak Metin Oktay olmayı tırnağı olamazsın. O hiç şımarmadı, yöneticisini yanında sinkaflı küfür etmedi, gazeteci dövmedi, başkasının karısına sarkmadı, elinde silahla hastane basmadı. . . Çünkü o ADAMDI. . .

9
0
yanıtYanıtla
ttt:

Olayı gayet güzel özetlemişsin tebrikler

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

sen önce adam ol

7
1
yanıtYanıtla
Tim0135:

Sunucuya bak, konuğa bak tm birbirini bulmuş,arda efendi mahkemeyi etkilemek için temiz adamcılık oynama, Taçsız Kral ıda ağzına alma, defalarca vukuat işledin,senin değişmen,düzelme imkansız! Başakşehir dende şutlancak yakında belediye değiştiği için gs ye dönmeye yer açıyor kendince uyanık,bukette gs ye başkan olcakmısın diyor ilerde:)) sorana bk, sorulana bak, soruya bak resmen günün zaytung haberi:)) Gs liyim ama arda seni hiç sevmedim,sevmeyeceğim.

8
0
yanıtYanıtla
hisense:

Buket Aydın hala gülebiliyor musun o yüz var yani sende ?

6
1
yanıtYanıtla
...:

vahh güzel ülkemin haline hala bu hangi yüzle çıkıp konuşuyor. silahla hastane basacak kadar yüz verdiler hala utanmadan çıkıp şımarık mıyım diye soruyor. senden bir halt olmaz

6
0
yanıtYanıtla
coni:

iki ise yaramaz insan !

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title