Haberler

Arda Turan, 9 yıl aradan sonra Galatasaray'a geri dönüyor

Güncelleme:

Medipol Başakşehir'in 32 yaşındaki yıldızı Arda Turan, sezonun ikinci yarısından itibaren yeniden Galatasaray forması giymeye hazırlanıyor.

Arda Turan dokuz yıl sonra altyapısından yetiştiği Galatasaray'a transfer oluyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Ocak ayında Medipol Başakşehir Kulübü'ne Arda'yı kadrosuna katmak için teklifte bulunacak.

ARDA İÇİN ÜCRET ÖDENMEYECEK

NTV Spor'un haberine göre, kulüplerin anlaşması halinde Galatasaray tecrübeli oyuncunun bonservisini elinde tutan Barcelona ile de görüşerek transferi tamamlayacak. 32 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katacak olan sarı-kırmızılılar, Barcelona veya Medipol Başakşehir'e herhangi bir ücret ödemeyecek.

TERİM İLE BUZLAR ERİDİ

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yaşanan prim krizi nedeniyle Fatih Terim ile Arda Turan arasındaki sorun da ortadan kalktı. Son oynanan Galatasaray, Medipol Başakşehir maçında bir araya gelen iki isim arasındaki buzlar eridi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Başakşehir Arda Turan Haberler

Bakmadan Geçme

4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası?
500

Yorumlar (12)

1122:

TİLKİ KÜRKÇÜ DÜKKANI = GS

15
2
yanıtYanıtla
Ali Veli:

Galatasaraydan başka kim alır ki zaten. Adam uyanık

10
3
yanıtYanıtla
gerçeker:

herkez bi kenara yazsın takımda zaten tükenmiş olan ruh, fatih terim ve arda ile tamamen dip yapacak seyirci 50 55 binlerden kaça düşecek

7
2
yanıtYanıtla
Walter White:

Ya anadolu kulübüne gidecek ya da Gs ye.

6
2
yanıtYanıtla
Ankara:

Anadolu kulübünden ne farkı var ki galatasarayın...iki onursuz bir araya gelecek işde

yanıt3
yanıt7
cok ornegi var:

ARDA TURAN iyi veya kotu galatasarayin oz evladidir, onun galatasaraya gelmesinden daha dogal ne olabilir ki !

yanıt3
yanıt1
CAN:

ya bu salaklara bak bitmiş arda selçuku pırakın artık gençleri oynatın

6
2
yanıtYanıtla
neco:

adam şu andaki takımında bile oynayamıyor yazık galatasaraya

4
3
yanıtYanıtla
kebapçı selahattin:

el fathii ül terimi el kibir ül haremi

2
4
yanıtYanıtla
hopbala !:

bu adam Galatasaray''a dönecekse birazcık gurur, onur varsa kendini tekrar ispatlamak için canla başla çalışır yoksa ikinci gelişi bu kez kendini taraftar tarafından sonsuza kadar sildirir !

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title