Haberler
Güncelleme:

Antalya, Hatay ve Samsun'da vaka artışı neden durdurulamıyor? Uzman isimler tek tek anlattı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, Antalya, Hatay ve Samsun'da vaka artışının yüksek olduğunu açıklamasının ardından gözler bu illere çevrildi. Antalya Tabip Odası Başkanı Nursel Şahin, Samsun Tabip Odası Başkanı Uzman Dr. Neslihan Furtun ve Hatay İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat vaka artışının nedenlerini tek tek sıraladı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

mehmet:

antalyadakinin nedeni doldurdular turistleri vaka sayısını az gösterderdiler şimdide işin içinden çıkamıyorlar

8
1
yanıtYanıtla
Hatay''lı:

Hatay''da salgının kontrol altına alınması oldukça güç görünüyor çünkü, Suriye''liler asla maske takmıyor ve kurallara uymaya niyetli değiller. Bunun yanında Hatay''da da malesef akraba ziyaretleri engellenemiyor. Bu illerimizde kayıpların önüne geçmenin tek yolu en az bir ay kilitlemedir diye düşünmekteyim.

7
1
yanıtYanıtla
Hatay:

her cenazede en az 100 kişi ve en az 50 si maskesiz . Cenazeye gidenler 1 haftaya dökülmeye başlıyor. Akraba gezmeleri bitmiyor komşularımız kalabalık aile toplantıları yapmaya devam ediyor.

yanıt0
yanıt0
Tc:

Grip kovid gibi pozitifmi veriyor yaz aylarinda dusus yasanirken kisitlama yokken bu kadar degildi kis geldi grip geldi vaka artti... Bu konuda neden ayrintili ve detayli bilgi yok olanlar ise bulanik gibi..

1
2
yanıtYanıtla
Ant:

Antalyaya gelen turist giderken test yaptırıyor kaç pozitif çıktığı onemli, bu virüsü turist degil halkımız yaydi

0
3
yanıtYanıtla
Esnek:

samsunda vakalar bu kadar artmışkan, bazı kamu kurumları iş yükü çok olmamasına rağmen (esnek çalışma idare yetkisinde olduğu için ) esnek çalışmaya geçmedi. hala küçücük odalarda bir sürü insan beraber çalışıyor. samsunda vakalar böyle sebeplerden düşmüyor.

0
2
yanıtYanıtla
Erkan:

Suriyeliler hiç dikkat göstermiyor

2
0
yanıtYanıtla
mahmut kalayci:

kis geldimi beygir gibi osurtur,ben melbourn den biliyorum

0
1
yanıtYanıtla
Yılmaz TÜRKŞEN:

Samsun da pazar yerleri,saathane de balıkçıların önü,iddia ,ganyan bayileri ,çay ocaklari kapalı güya önlerinde ayakda çay içen mesafeye dikkat etmeyen kişiler .İşte Samsunda artışa sebep olan göründüler.Millet alış veriş yapmasınmı derseniz yapsın mesafeye dikkat etsin ,etmiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Cano:

Nerde düşüyor ki zaten? Taplu taşıma yıkılıyor. Kapalı olması gereken yerler faal. Berberler berbat. Daha sayayım mı?

0
0
yanıtYanıtla
Sümbüllü:

Kendi düşen ağlamaz o zaman huzur içinde yarın. Toprağınız bol olsun.turizmmiş. para para hırsı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title