Haberler

Türkiye'yi Yasa Boğan Kazada Uyuya Kalan Sürücü Tutuklandı!

Güncelleme:

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Josef Sural için düzenlenen cenaze töreninde basın mensuplarına, "Son olarak bana gelen sürücünün uyuması sonucu kazanın meydana geldiği ve sürücünün tutuklandığıdır" dedi.

Aytemiz Alanyaspor'un İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşması sonrası dönüş yolunda özel minibüsün yaptığı kazada yaşamını yitiren Çek futbolcu Sural için Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde tören düzenlendi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katıldığı törende Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, teknik direktör Sergen Yalçın, Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, futbolcular, teknik ekip ve taraftarlar hazır bulundu.

"ACIMIZ ÇOK BÜYÜK"

Törende konuşan Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise Sural'ı kaybettikleri için çok üzgün olduklarını söyledi. Acılarını paylaşmak için Türkiye'nin her yerinden gelen kulüp başkanlarına siyasetçilere, taraftarlara ve bütün camiaya teşekkür eden Çavuşoğlu, şunları söyledi: "Gerçekten acımız çok büyük. İlk defa ne söyleyeceğimi bilemediğim yerdeyim. Hepinizden özür diliyorum. Josef Sural bizim ailemizin çok önemli, çok değerli bir parçasıydı. Karakter olarak da çok kaliteli bir kardeşimizdi. Josef Sural kardeşimizi bugün burada ebediyete uğurlayacağız. Camiamıza sabırlar diliyorum. Paylaştığınız için, geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Sural ailemizin çok değerli bir parçasıydı."

Türkiye'yi Yasa Boğan Kazada, Uyuya Kalan Sürücü Tutuklandı!

SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu törenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada ise sürücü Esat Altıntaş'ın tutuklandığı bilgisinin kendisine geldiğini söyledi. Çavuşoğlu, "İlçe Emniyet Müdürlüğünden aldığım bilgiye göre araçta iki şoför olduğu ve bu sürücülerin gelirken Konya'da şoför değişikliği yaptıklarını futbolcularımız ve kendileri de söyledi. Ama kazayı hatırlamadıklarını söylüyorlar. Son olarak bana gelen sürücünün uyuması sonucu kazanın meydana geldiği ve sürücünün tutuklandığıdır" dedi. Diğer yedek sürücü hakkında ise herhangi bir işlem yapılmadığı kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan İstikbal Mobilya Kayserispor-Aytemiz Alanyaspor maçının ardından konuk ekip oyuncuları Caulker, Djalma Campos, Baiano, Cisse, Welinton, Sackey ve Sural'ın birlikte Alanya'ya dönmek için kiraladıkları VIP minibüs, Antalya-Alanya kara yolunda şehir merkezine 5 kilometre kala Dinek mevkisinde yoldan çıkarak devrilmiş, kazada ağır yaralanan Sural, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Spor

Aytemiz Alanyaspor Mevlüt Çavuşoğlu Hasan Çavuşoğlu Alanya Haberler

500

Yorumlar (15)

BATTALGAZİ44:

HER GÜN YÜZLERCE ÇOCUK BİLEREK VE İSTEYEREK HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLÜRKEN SESİMİZ ÇIKMIYOR. AMA KAZA SONUCU ÖLEN BİR İNSAN İÇİN BU KADAR YAYGARA NİYE. . .

6
25
yanıtYanıtla
BATTALGAZİ44:

ÖLENE ALLAH RAHMET EYLESİN, KİMSENİN ACISINA SEVİNECEK ZİHNİYETTE DEĞİLİM AMA SIRF POPÜLER BİR İNSAN ÖLDÜ DİYE YASA BOĞULUYORUZYA YA DİYORUMKİ KEŞKE MASUMLAR ÖLÜRKENDE ÖLDÜRÜLÜRKENDE AYNİ TEPKİYİ AYNI ÜZÜNTÜYÜ DUYABİLSEK.

yanıt4
yanıt6
FENERBAHÇE ÖZGÜR TRK:

siz nasıl insanlarsınız arkadaş oda insan ölene biraz saygınız olsun bari yazıklar olsun. Böyle düşünen inanlarla aynı ülkede yaşıyoruz

6
0
yanıtYanıtla
Hakkı Dayı:

üzülmeye değmez.ölen gavur.

1
4
yanıtYanıtla
Gürbetci:

Ya sen insanmisin aynanin karsisina gec

yanıt11
yanıt0
HAKKINI VEREN:

sende insan mısın?

yanıt13
yanıt0
orhan:

mal oğlu mal. . . iyiliğin dini olmaz. . .

yanıt7
yanıt0
özgür:

keske o öleceğine senin gibi düşünenler ölse

yanıt3
yanıt0
by-X:

Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem)''in hayatını birazcık olsun incele. Resulüllah''ın (asm) yanından bir cenaze geçmişti. Allah Resulü, ayağa kalktı. Bunun bir Yahudi cenazesi olduğu kendisine bildirildiğinde:''Bu da bir insan değil mi?'' buyurdu. (Müslim, Cenaiz, 78, Hadis no: 1596)

yanıt5
yanıt0
ADINI YAZ Y:

İnsanlığa yakışmayan bir yorum. . . . . yazık çok yazık . . .

yanıt5
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title