Haberler

Akhisar Belediyespor Taekwondo Takımında 120 Sporcu Kuşak Terfi Etti

Akhisar Belediye spor Taekwondo takımında 120 sporcu kuşak terfi etti

MANİSA - Akhisar Belediye spor kulübü çatısı altında bulunan Taekwondo takımı 2018 yılının ilk kuşak terfi sınavını Akhisar Belediye Spor salonunda yapıldı. Bu terfi sınavı sonucunda 120 sporcu kuşak terfi etti.

Akhisar Belediye spor Taekwondo antrenörü Mehmet Emin Akarsu önderliğinde gerçekleştirilen kuşak sınavına komisyon olarak Teleset Mobilya Akhisar spor tesis sorumlusu Rıza Çakır, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, Taekwondo Yardımcı Antrenör Tebernuş Topaktaş katıldı.

194 sporcunun 120'sinin bugün sınava tabi olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Akhisar Belediye spor Taekwondo antrenörü Mehmet Emin Akarsu, şuanda aktif 354 sporcunun Taekwondo takımında kayıtlı olduğunu kaydetti. Bazı velilerinde çocukları ile birlikte spor yaptığına dikkat çeken Akarsu, ulusal ve uluslararası müsabakalarda alınan başarılardan bahsetti. Uluslararası İşitme Engelliler Taekwondo Federasyonu çatısı altından Akhisar Belediyespor'dan İbrahim Atamer'in milli takımda olduğunu ve bu sene olimpiyatlarda 109 ülke içerisinde bireysel olarak olimpiyat üçüncüsü ve milli takım olarak ise olimpiyat ikincisi olan takım içerisinde yer aldığını ifade eden Akarsu, bunun yanı sıra Para Taekwondo'da Akhisar Belediyesporlu Eray Fehmi Arıcan'ın milli takıma seçildiğini ve en son İngiltere'nin Londra şehrinde ilk defa Dünya Şampiyonasına katıldığını kaydetti.

Sporcuların kuşak sınavı ve gösterileri ardından 120 sporcu bir üst kuşağa terfi ederek kuşakları kendilerine teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Rıza Çakır Murat Erat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title