Haberler

Ajax maçının bitmesiyle birlikte Dolmabahçe'yi inleten tezahürat: Söz ver bize Sergen

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında Beşiktaş, sahasında Ajax'a 2-1 mağlup oldu ve Avrupa defterini kapattı. Vodafone Park'ta karşılaşma sonunda ise teknik direktör Sergen Yalçın tribünlere çağrıldı. Taraftarlar, deneyimli hoca için "Sergen takımı ayağa kaldır" ve "Söz ver bize Sergen, söz ver bize" tezahüratı yaptı.

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş, sahasında Ajax'a 2-1 mağlup olurken maçın son düdüğünün çalmasıyla birlikte taraftarlar teknik direktör Sergen Yalçın'ı tribüne çağırdı.

"SERGEN TAKIMI AYAĞA KALDIR"

Karşılaşmanın son düdüğünün ardından siyah-beyazlı taraftarlar, teknik direktör Sergen Yalçın ve futbolcuları çağırırken "Sergen takımı ayağa kaldır" ve "Söz ver bize Sergen, söz ver bize" tezahüratı yaptı. Son haftalarda üst üste kötü sonuçlar alan Beşiktaş, Ajax mağlubiyetinin ardından bu sezon Avrupa kupalarına veda etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (6)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Sergen istifa Sergen istifa ... Türkiye'de hepiniz erkeksiniz, 3 istanbul takımı herkese dikleniyorsunuz başkanları yönetimi teknik direktörleri eee Avrupada hedef hiçbirinde yok.

27
26
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Ajax sporting gibi bütçesi bizden düdük takımı kendinden yüksek seviyede gören bir hocayı tartışmak gerek. Şampiyonlar Ligi'nde hedefi yüksek koymuyoruz diyor resmen eeee hep superlig başarısınimi konusacagiz. Kabul etmiyorum. Bu kadroyla en azından Avrupa ligine kalmamız gerekirdi. Rezillik sıfır puan yazık Türkiye puanına. Hedefin küçükse olma şampiyon ligde

36
15
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Türk futbolunun el freni üç büyükler. mağlup olamazz onlar. hakemelr ye yüzünden yeniliyorlar hahaha

21
12
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

halkın yüzde 80i 3 tane takım tutuyor ülkede. ne bekliyorsunuz futboldan. her alanda halk güçlünün yanında anladınız siz.

27
5
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

Bsk in kadrosu kötü. Defansda vida gitmeli Türkiye'de bu kadro idare eder ama Avrupa'da berbat

7
6
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

3 büyükleri bir araya toplayıp tek takım çıkarsalar Avrupa takımlarına karşı 100 maç yapılsa en fazla 5 maç hadi bilemedik 10 maç galip gelebilir bu takım geri 90 maç kesin nakavt ve hüsran !

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title