Haberler

Acun Ilıcalı, vergi rekortmenleri listesinde 41 basamak geriledi

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl Türkiye'nin gelir vergisi rekortmenleri listesinde 42'nci sırada yer alan Acun Ilıcalı, bu yıl 41 basamak birden gerileyerek 83. sırada yer aldı.

Türkiye'nin 2018 yılı gelir vergisi rekortmenleri açıklandı. İlk iki sıradaki isim adının açıklanmasını istemezken 3. sırada Rahmi Koç yer aldı. Ünlü isimlerden de yalnızca Acun Ilıcalı ilk 100'e girmeyi başardı.

ACUN ILICALI 41 BASAMAK BİRDEN GERİLEDİ

Son dönemlerde işinde elde ettiği başarıdan çok özel hayatıyla gündeme gelen Acun Ilıcalı, vergi rekortmenleri listesinde 83. sırada kendine yer bulabildi. Ilıcalı, geçen yıl 42. sırada yer almıştı.

"AYLIK GELİRİNİZ NE KADAR?" SORUSUNA YANIT VERMİŞTİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde konuk olduğu canlı yayında "Aylık geliriniz ne kadar?" sorusuna Acun Ilıcalı "Bizim bunu 6 saat hep beraber hesaplamamız lazım. Meksika'dan ne kazandık falan diye. İyi kazanıyorum diyelim" yanıtını vermişti.

KIVANÇ İLK 100'DE YER ALMADI

Acun Ilıcalı'nın 41 basamak birden gerilemesinin yanı sıra geçtiğimiz yıl 83. sırada yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, bu yıl ilk 100'e giremedi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Acun Ilıcalı Rahmi Koç Türkiye Magazin Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (42)

pala:

bu yıl vergileri şeyma götürdü

99
2
yanıtYanıtla
mehmet:

söylermisiniz bu acunun yaptığı programların ülke insanına ne faydası var?

93
4
yanıtYanıtla
ALİ ÜLEK:

Valla yaptığı proğramlarda memlekete hiçbir faydası yok zarardan başka

yanıt57
yanıt0
YAPMA YAV!!!:

İNŞALLAH YEŞİL KARTA MUHTAÇ OLURSUNUZ, PARADAN ŞIMARAN SOSYETELER.

63
13
yanıtYanıtla
cr:

niye kardes sen muhtaçmısın

yanıt7
yanıt23
cevdet:

boşanma giderleri düşünce dereceye girememiş

62
0
yanıtYanıtla
Ah Şeyma Ah:

Şeyma ya verdiği paraları gider yazmış demek ki

40
0
yanıtYanıtla
Aaa:

Şeymadan artmıyor ki

38
0
yanıtYanıtla
Black sword:

İlk üçte işçi,memur, emekli var kazandığının %40 ını veren, o da yetmiyor vergi dilimi,kesinti, zorunlu bes, şusu busu, karnını doyurmaya belki kalıyor, 5.5 yıl memurluk yaptım, istifa ettim.hani memur bolluk içinde diyenlere duyurulur!!!

30
2
yanıtYanıtla
kayseri38:

demek ki her kazandığını işlemiyor kayda

30
0
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title