Haberler

Acun Ilıcalı: Fenerbahçeliler Hazır Olun, Tarih Yazacağız

Güncelleme:

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Acun Ilıcalı, 12 ve 13 Mayıs'ta TV8 ekranlarında Cem Yılmaz'la program yapacaklarını belirtti. Ilıcalı yaptığı açıklamada, "F.Bahçeliler hazır olun, tarih yazacağız" notunu düştü.

Fenerbahçeliliğiyle bilinen program yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'dan sarı lacivertli taraftarları heyecanlandıran bir açıklama geldi. 12 ve 13 Mayıs'ta TV8 ekranlarında Cem Yılmaz'la program yapacaklarını belirten Ilıcalı, "F.Bahçeliler hazır olun, tarih yazacağız" notunu düştü.

Geçtiğimiz hafta sonu Divan Kurulu'nda konuşan Başkan Ali Koç da, Mayıs tarihini işaret ederek, bu projenin sinyalini vermişti. Ali Koç, "12 Mayıs'ı 13 Mayıs'a bağlayan gece iftar sahur arasında bir program yapacağız" ifadelerini kullanmıştı.

"FENERBAHÇE İÇİN BÜYÜK BİR KAMPANYAYA BAŞLIYORUZ"

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Fenerbahçemiz için yakın zamanda yapacağımız destek kampanyası ile ilgili bir açıklama yapmak istiyorum... Geçtiğimiz günlerde yönetimimize gönlünü verdiğim takımımız için, TV8 ekranlarında dünya futbol tarihinin en büyük kampanyasını yapma teklifini götürdüm. Başkanımızın da tam desteğiyle özlenen Fenerbahçe için büyük bir kampanyaya başlıyoruz. 12 ve 13 Mayıs akşamı dostum Cem Yılmaz ile birlikte taraftar ve kulüp bütünleşmesinin tarihini yazmak için TV8 ekranlarında olacağız."

Bu kampanyaya katılanları, hayal ettikleri binlerce ödül bekliyor. Taraftarımızın ve kulübümüzün kazanacağı 'win-win' kampanyamızın detaylarını çok yakında vereceğim… Fenerbahçeliler hazır olun, tarih yazacağız!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Cem Yılmaz Haberler

500

Yorumlar (42)

CimbomLu GirL:

Düne kadar kendilerini zengin sanıp Galatasaray ile dalga geçen fenerliler ve camiası acınacak haldeler. . Sadaka toplayacak kadar aciz durumdalar hemde :)

14
5
yanıtYanıtla
YORUMSUZ:

SEN GALATASARAYIN KAÇ PARA BORCU OLDUĞUNU BİLİYORMUSUN?

yanıt0
yanıt4
CAN DEP:

Yok bilmiyorum söyle ahmak herif...

yanıt0
yanıt0
MKanpeli:

TV8, FB. Tv olmuş. Yeni öğrendim. Başka takım taraftarları seyretmesin diyorsunuz yani. Tamam; mesaj alındı!

12
6
yanıtYanıtla
...:

FENERDE YENİ KAMPANYA İSMİ ''''DÜRÜM OL''''

16
1
yanıtYanıtla
Avukat:

Arkadaş neyin yardımı ? Çocuklarımızın rizkindan kesip onlara yardım edeceğiz futbolcu bozuntularida tatilde plajda çatır çatır yesinler.takim bizleri kanser etti daha ne yardımı ????

17
0
yanıtYanıtla
Şipşak:

Kirli bir donum var onu bağış yapayım açık artırmayla satın futbolculara verin onlarda kulüplerde lüks arabalarla yesinler millette para isteyeceginize senle ali koçun parası fazlasıyla yeter kulübe dingolar

15
1
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Evet o gün Fenev tarih yazacak cünkü o gün küme düşecek..

11
4
yanıtYanıtla
KSK Lİ MESUT:

Helal olsun. En azından diğerleri gibi bilezikçilik yapmıyorlar. Bir ara mor formayla bilezikle gezen değişikler vardı....

6
9
yanıtYanıtla
sadaka:

bayram namazı çıkışında da türkiyedeki tüm camilerde sadaka toplansın. büyük proje hazır olun 4 hazirana.

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title