Haberler

6 aylık hamile Alex Morgan'ın yaptığı antrenman sosyal medyanın gündemine oturdu

Güncelleme:

6 aylık hamile olan Amerika Kadın Milli Futbol Takımı kaptanı Alex Morgan, yaptığı antrenmanın görüntülerini sosyal medyadan paylaştı. Videosu bir anda beğeni yağmuruna tutulan Morgan'ın hedefinde, Tokyo Olimpiyatları'nda forma giymek var.

Dünyanın en iyi kadın futbolcularından kabul edilen Amerikalı Alex Morgan'ın, 6 aylık hamile haliyle yaptığı antrenman, sosyal medyanın gündemine oturdu.

2014 yılında, kendisi gibi futbolcu olan Servando Carrasco ile evlenen Morgan, Ekim ayında hamile olduğunu duyurmuştu. Hamileliği süresince futbolu bırakan Morgan, buna karşın antrenmanlarına devam ederken son yaptığı paylaşım görenleri şaşırttı.

AMACI OLİMPİYATLARDA FORMA GİYMEK

Son derece tempolu bir şut antrenmanı yapan Morgan, bu anları sosyal medyadan paylaştı. Hayranları, Alex Morgan'ın videosunu beğeni yağmuruna tuttu.

Amerika Kadın Milli Futbol Takımı ile yaz aylarında Dünya Kupası zaferi yaşayan ve takımın kaptanlığını yapan 30 yaşındaki Morgan'ın antrenmanlarına devam etmesinin sebebinin, bu yaz Tokyo'da düzenlenecek Olimpiyat oyunları kadrosunda yer almak için olduğu öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500

Yorumlar (23)

ipek:

Bizimkilerde ayağa kalkıp su içmiyor hamileyiz diye

18
3
yanıtYanıtla
Cevap:

Her hamilelik bir değil. Kişiden kişiye göre değiştiği gibi aynı kişinin farklı hamilelikleri de farklı olabiliyor. Ben hamileliğimin neredeyse 4 ayında hastanede yatmak zorunda kaldım. O yüzden boş boş yargılama yapmayın.

yanıt2
yanıt1
-098uyg:

allah hayırlısıyla doğan çocuğu ve ailesini müslüman olmasını nasip etsin amin

15
5
yanıtYanıtla
MUTSUZ KOCA:

BİR BU KADINA BAKIYORUM BİRDE BİZİM EVDEKİNE VE 15 YIL ÖNCE BÜYÜK HATA YAPMIŞIM DİYORUM. BİZİMKİ İKİNCİ ÇOCUKTAN SONRA TAM DAĞITTI KENDİNİ ŞİŞDİ DE ŞİŞDİ HİÇ KENDİNE BAKMIYOR ARTIK. NAFAKA VERMİYECEĞİMİ BİLSEM HEMEN KAPININ ÖNÜNE KOYARIM. KEŞKE ABD''Lİ YADA AVRUPA''LI BİRİYLE EVLENSEYDİM HER YAŞDA KENDİLERİNE DİKKAT EDİYORLAR BAKIMLI OLUYORLAR SPOR YAPIP FİT KALIYORLAR.

7
10
yanıtYanıtla
DOBRA:

AYIP SANA YAKIŞTIMI KARDEŞ EŞİN HAKINDA BÖYLE SÖZLER

yanıt14
yanıt3
Tencere dibin kara:

Sen zaten Brad Pitt sinde karını beğenmiyorsun. Ya bi gidin işinize. Sürekli karşınızdakini eleştireceğinize azıcık da aynaya bakın.

yanıt7
yanıt1
putin:

yazık lan. . .

yanıt1
yanıt0
Eyyamcı Cüneyt:

Karaktersizsin!

yanıt2
yanıt0
rutn:

inşallah acınası hallere düşmezsin

yanıt7
yanıt0
Mışok:

Bu alex yorgan dehset bi sey

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title