Haberler
Güncelleme:

4 maç ceza alan Sergen Yalçın için itiraz edilecek

Kasımpaşa maçında oyundan atılan ve 4 maç ceza alan Yeni Malatyaspor Teknik Direktör Sergen Yalçın'a kulüpten destek geldi. Yeni Malatyaspor Kulüp İkinci Başkanı Selim Pilten, Sergen Yalçın'a haksızlık yapıldığını ve karara itiraz edeceklerini söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (16)

Adınızı Yazın:

SERGEN YALÇIN''da ALLAH vergisi doğuştan bir futbol üstün zekası var büyük kulüpler ve milli takım yetkilileri bunu görmeli ŞENOL hocanın yanında 3 dönem çalıştırılmalı sonrasında ver takımı 10 sene arkana bakma.

12
2
yanıtYanıtla
BRO:

Sergen Hocaya ''''DEFOL GİT'''' diyen hakem ama 4 maç cezayı alan Sergen Yalçın !!

13
0
yanıtYanıtla
.:

FENERASYON MALATYASPORU FENEVİN ŞAMPİYONLUĞNA ENGEL OLABİLECEK RAKİPLER ARASINDA OLARAK GÖRDÜĞÜ İÇİN CEZALARLA DİRENCİNİ KIRMAK İSTİYORLAR .

5
5
yanıtYanıtla
Adil:

Ne anlaşılıyor. . . ? bu tezgahı Sergen''e TFF hazırlamış , anlaşılan açıkça bu . . . !

10
0
yanıtYanıtla
eren2828:

muslera degilmi arkadaki:))))))

9
0
yanıtYanıtla
asdasd:

hahahahahaa iyi yakalamışsın helal olsun :D

yanıt4
yanıt0
Burçin:

TFF oyunu , vay be işe bak Adamı harcayacak TFF . . . ?Hakem 20, 25 metreden kart gösteriyor . . ?Adamı bir dinle neden tepki gösteriyor itirazı neden. . . ?

9
0
yanıtYanıtla
M.Çek:

Hakem art niyetli olmasa sarı kartın ardından Sergen''in gözünün içine bakıp atmak için bahane aramaz.

8
0
yanıtYanıtla
Kırıkkanat:

Sergen bu hareketinden 4 maç alıyorsa imPARAtör'' ün lisansının iptal edilmesi gerekir yazık çok yazık, insanlar bir şeylere itiraz etmeyecek mi tamam belki biraz sert oldu ama hakemler hep haklı çıkıyor maalesef bu kadar yetkileri olmaması lazım

7
1
yanıtYanıtla
Ali:

Haber basliginda "surpriz karar" yaziyo..halbuki karara itiraz surpriz degil gayet sıradan bi durum..yeni yetme gaztecilerin bilgisizligi olaganustu.yazık size.

5
0
yanıtYanıtla
realmardin:

adamın ne suçu var?!

3
0
yanıtYanıtla
FATİH TERİM:

ÇARE SERGEN

2
0
yanıtYanıtla
gökhan keskin:

''Özü sözü birdir. Ağzından çıkan neyse onu yapar. Beşiktaş''a ilk geldiğinde benim yanıma verdiler. Daha 17 yaşındaydı. ''Al bu çocuğa göz kulak ol, at yarışı oynuyormuş'' dediler. Aradan iki hafta geçti. Bir baktım, ben, Metin ve Sergen beraber at yarışı kuponu yapıyoruz. . . ''

1
0
yanıtYanıtla
AÇIKÇASI:

SERGEN ABİYİ KÜSTÜRMEYİNSÜRPRİZ BAŞARI HİKAYESİ SAHİBİDİR O

0
0
yanıtYanıtla
bordo mavi:

Sözde üç büyük takıma kim rakipse bunun gibi olaylar maalesef oluyor.

0
0
yanıtYanıtla
Türk:

Yuh artık ya. Sen adama defol git de adam haklı olarak çıldırsın sonra 4 maç ceza. Arkadaş futbolcular yumruk yumruğa kavga küfür ediyorlar da 2 maçla geçiştiriliyor. Noldu Tff hayırdır Sergen mi hedef bu ara. Bu arada fener kasımpaşa maçında şike yoksa ben daha bişey demiyorum. Heralde bu seneki şampiyonluk fener e yazılmış sezon başında. Boşuna futbol izleyip zaman kaybetmeye gerek yok. Geçen sene Gs ydi yazılmış şampiyonluk yaptılar bu sene muhtemelen fb belli oluyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title