Haberler
Güncelleme:

15 gün süreyle iş bırakan müteahhitlerden yeni açıklama: Sonuç alamazsak 600 bin kişiyi işten çıkarırız

Çimento fiyatlarındaki aşırı yükselişten dert yanan müteahhitler, 9-24 Eylül tarihleri arasında iş bırakarak Türkiye genelinde inşaatları 15 gün süreyle durdurdu. Konu hakkında yeni bir açıklama yapan İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tahir Tellioğlu, eylemlerinden sonuç alamazlarsa inşaatlarında çalışan 600 bin işçiyi işten çıkarmak zorunda kalabileceklerini söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

kadir bedir :

300MİLYARLIK SATIŞA ÇIKARDIĞINIZ EVİ PANDEMİ ÖNCESİNDE DÜŞEN KREDİYLE AYNI DAİREYİ 450-550 TL ARASI SATIŞA ÇIKARTIP FAHİŞ FİYAT VE FIRSATÇILIK YAPARKEN İYİYDİ. DEVLETİN SİZLERE FAHİŞ FİYATTAN DOLAYI SORUŞTURMA AÇMASI GEREKİRKEN BİRDE ÜSTÜNE ÜSTLÜK DEHDİTVARİ AÇIKLAMALAR YAPIYORSUNUZ. DOYMADINIZ YILLARDIR İNSANLARI SÖMÜRDÜĞÜNÜZ.. BETER OLUN DİCEM DE ONA DA ŞÜKREDERSİNİZ.

139
15
yanıtYanıtla
Hakan Sarrafoğlu:

Devlet nerde

yanıt1
yanıt0
Emrah Erarslanoglu:

Sizin son iki senede yaptığınız ev fiyatı zamlarına sayın

121
14
yanıtYanıtla
Hamdi Yalçın:

Millette akıllı olsa müteahhitler gibi ev almama eylemi başlatsa 1 seneliğine bakın bakalım noluyor 2 senede ev fiyatları 3e katlanır mı ya millet aksine yükseldikçe alıyor 1 trilyona aldığın evin 1 trilyon da faizi olsa 2 trilyon sen kaça satacaksın kardeşim senin karın ne olacak. şu müteahhitlerin yaptığını bir gün millet olarak biz yapabilirsek ne bu fiyatlara ev satabilirler ne araba satabilirler.

80
13
yanıtYanıtla
BAHAR VE FİRDEVS ÖLMEZ:

işci dedikleride %90 nı suriyeli :)

75
8
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Yıllardır kentsel dönüşüm diye dünyanın parasını kazandınız doymadiniz mi

44
18
yanıtYanıtla
Tuncay Çolakoglu:

bişi cikler olmaz .dünya beşten büyüktür .demişlerdi

38
17
yanıtYanıtla
Hakan Sarrafoğlu:

Ev almayın protesto edin

2
0
yanıtYanıtla
Hakan Ege:

Bu hep amerikan oyunları dicem gülecekler,ya dolar da kipirdama yok,deprem olmadı,kuaklık yok,afet de yok,bu fiyatlar neden yükseliyor?demekki doyumsuzlar doymamiş,allah gözlerini doyursun diyorum,

2
0
yanıtYanıtla
hüseyin şahin:

RANGE DIŞINDA BİR ARACA BİNEN MÜTAHİT TANIMIYORUM

0
1
yanıtYanıtla
Tan Hal:

Devleti göreve davet ediyorum. Tehditlere tehdit işten çıkarırsanız müteahhitlik yetki belgelerini ellerinizden alırız demesi lazım. Bakın bir daha tehdit ediyorlar mı. Yıllarca bu müteahhitler ülkemizi soydular maalesef izin verildi şimdide başımıza çıktılar. Yılanın başını küçük iken ezilmeli.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title