Haberler

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. 4-5-6 Şubat'ta oynanacak çeyrek finallerde F.Bahçe Kırklarelispor'la, Trabzonspor Erzurumspor'la ve Galatasaray da Alanyaspor ile eşleşti.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı.

FİNAL 21 MAYIS'TA

Çeyrek final ilk maçları 4-5-6 Şubat'ta rövanşları 11-12-13 Şubat'ta oynanacak. Yarı final ilk müsabakaları 3-4-5 Mart'ta rövanşları da 21-22-23 Nisan tarihlerinde yapılacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda finali ise 21 Mayıs'ta oynanacak.

Turnuvada 5 ligden 160 takımın yer aldığını belirten TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, "Türkiye Kupası 58. kez idrak ediyoruz. Gençliğimizde çok güzel maçları radyodan dinleyerek büyüdük. Bugün de onu görüyoruz. 8 takımızı şahsım ve TFF yönetim kurlu olarak tebrik ediyorum. Çok keyifli maçlar izledi. TFF 1. Lig ekibi BB Erzurumspor, TFF 2. Lig ekibi Kırklarelispor'u ayrı tebrik ediyorum. Final dahil 189 müsabaka oynanacak. Türkiye'yi kucaklayan bu turnuvanın her zaman daha iyi olmasına ümidim her zaman devam ediyor. Hak edenin kazandığı bir final olmasını diliyorum. Sonuna kadar VAR da devam edecek" diye konuştu.

İşte çeyrek ve yarı final eşleşmeleri;

ÇEYREK FİNAL

Aytemiz Alanyaspor - Galatasaray

Antalyaspor - Demir Grup Sivasspor

Trabzonspor - BB Erzurumspor

GMG Kırklarelispor - Fenerbahçe

YARI FİNAL

Trabzonspor - Erzurumspor galibi > GMG Kırklarelispor - Fenerbahçe galibi

Aytemiz Alanyaspor - Galatasaray galibi > Antalyaspor - Sivasspor galibi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erzurumspor Kulübü Türkiye Kupası Trabzonspor Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (37)

Hamza:

FENERBAHÇE EZER GEÇER HEPSİNİ GERİSİ ÇÖP

11
15
yanıtYanıtla
gerçekçi:

nihata fazla güvenme oda aziz gibi adliye koridorlarına düşer yakında

yanıt7
yanıt6
FENERİSTANBUL:

ZOR KURA ÇEKTİK ADAMLAR 3 TANE SÜPER LİG TAKIMINI ELEDİ. . . KEŞKE ZAYIF RAKİP OLAN 6SARAYI ÇEKSEYDİK DAHA RAHAT GEÇERDİK TURU. . .

13
8
yanıtYanıtla
gsli:

gsyle oynayıp değerimiz artsın diyorsun nihat sizi finale taşır gsile oynarsınız merak etmeyin

yanıt6
yanıt3
Kuzey:

geri bas sari kuş

yanıt9
yanıt8
polat:

sıtadınızda kupa almamızı özledin galiba

yanıt9
yanıt4
hakan:

nihatın ezik çocuklarına karşı kırklareliye başarılar diliyorum

6
9
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

3 tane büyük takım var ve birbirleriyle eşleşmiyorlar. Ne kadar güvenilir bir kura bu ?

5
10
yanıtYanıtla
gsli:

fenev kırklareli büyük derbi barca real misali denk takım

9
5
yanıtYanıtla
KADIKÖY:

6S LE MAÇLARIMIZ 18

yanıt1
yanıt1
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title