Haberler

Zenit Teknik Direktörü Sergey Semak: Tolgay ile Yaşadığımız Pozisyonda Hile Yaptım

Zenit-Fenerbahçe maçı sonrasında konuşan Rus ekibinin hocası Sergey Semak, "Tolgay ile yaşadığımız pozisyonda futbol hilesi yaptım. Maçtan sonra el sıkıştık. Bu bir oyun, fazlası değil." dedi.

Ülkemizi Avrupa Liginde temsil eden Fenerbahçe, son 32 turu rövanş maçında Zenit ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi İngiltere Futbol Federasyonundan Michael Oliver yönetti. İlk maçta Zenit'i kendi sahasında 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, bu maçın rövanşında Rus ekibine 3-1 yenilerek turnuvaya veda etti.

"MAÇTAN SONRA TOLGAY İLE EL SIKIŞTIK"

Maç sonrası konuşan Zenit Teknik Direktörü Sergey Semak, "Artem Dzyuba, Martin Skrtel'i kendini çekerek kanada açıldı ve böylece Serdar Azmoun oluşan açıkta daha rahat hareket edebildi. Skor maç boyunca başa baştı ve durum her an değişebilirdi. Bu nedenle maçtaki her an kırılma noktasıydı. Tolgay ile yaşadığımız pozisyonda futbol hilesi yaptım. Hakemin sarı kart göstereceğinden emin olmam gerekiyordu. Maçtan sonra el sıkıştık. Bu bir oyun, fazlası değil." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

TR:

kanınızda var hilelik bu arada gs taraftarıyım bügün 2 kere üzüldüm. fb gs yüzünden. lan bari biri tur atlasaydı. giden sadece duygularım değil paralarda gitti avrupaya

49
2
yanıtYanıtla
akif:

aynı fikirdeyim. Mehmet Topaldan birşey olmaz dedim önce umut verdi sonrada asist yapıp yıktı hayalleri. Galatasaraylıyım. Hakem hataları Türk futbolunu avrupada bitirmek içindi. başardılar 2 si de elendi.

yanıt0
yanıt0
gfdgfdg:

fenerbahçeyi seneye 1. lig de görmek istiyoruz fener kümeye

27
13
yanıtYanıtla
CAPS:

Hileci ile şikeci karşı karşıya gelmiş kim kazanıyor hileci kazanıyor

18
19
yanıtYanıtla
ŞAP:

KAZANAN HEP ANAN OLACAK

yanıt0
yanıt3
CAPS:

Delikanlı ol lan ben burada yıllardan beri yorum yapıyorum hiçbir insanın öz değerlerine laf söylemedim biz burada rakiplerimiz arasında birbirlerimize Latife yapıyoruz ama özdeğerleri laf edersen yemin ediyorum seni bulurum delikanlı gibi gerçek adını soyadını yaz ben de gerçek adımı soyadımı yazayım telefonumun dahi veririm

yanıt2
yanıt1
antifeebeee:

inşallah 20. şampiyonluğunuz seneye ptt1. lig şampiyonluğu olur

9
9
yanıtYanıtla
klavye delikanlısı:

ülkedeki futbolun durumu. 2019 fiyasko. mucit: tüpçü

16
1
yanıtYanıtla
misafir:

NE OLDU DÜN BEŞİKTAŞ HABERLERİNİN ALTINA YORUM YAPAN CİVCİVLER NE OLDU ANLATIN BİR HELE, , , , YA YÜRÜYÜNDE BOYUNUZU GÖRELİM SİZ ÖNCE AVRUPADA OYNAMASINI BİLİNDE SONRA GELİN LİGDE OYNARSINIZ

7
10
yanıtYanıtla
selim:

kartalı avrupadan çoktaan postaladılar çoktaan boyunun ölçüsünü verdiler fb ve gs buraya kadar devam etti

yanıt8
yanıt7
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title