Haberler

Yılmaz Vural'dan Küfürlü Video İçin Açıklama: O Küfürleri Tanju'ya Etmedim

Güncelleme:

Yılmaz Vural, kendisinin sosyal medyayı sallayan videosu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gün içerisinde Yılmaz Vural'ın bir sohbet esnasında küfürlü konuştuğu Twitter'ı adeta sallamıştı.

Asistanaliz'de yer alan habere göre; Söz konusu videoda Yılmaz Vural'ın bir şahıs hakkında 'Hırsız O..... çocuğu" dediği görülüyordu. Sosyal medyada Yılmaz Vural'ın bu sözleri Tanju Çolak için söylediği iddia edilmişti.

Konuyla ilgili asistanaliz.com'a konuşan ve şuan Brezilya'da bulunan Yılmaz Vural, söz konusu sözleri Tanju Çolak için kullanmadığını söyledi. Vural, "Tanju Çolak sevdiğim efendi bir arkadaşımdır. Kendisi ile de konuştum. Bu sözleri ona söylemediğimi biliyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Yılmaz Vural Tanju Çolak Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

lezbiyen aslı(bozyazılı):

KÜFÜR SEBEP NE OLURSA OLSUN ÇOK KÖTÜ BİR ŞEY, BENDE HALK EĞİTİMDE TARİH ÖĞRETMENİYİM, ÖĞRENCİLERDEN DUYUNCA KENDİ ARALARINDA KÜFÜR UYARIYORUM.

2
4
yanıtYanıtla
konyalı:

kurban olurum sana aslı, güzel bayan seni

yanıt0
yanıt0
HAYDO:

YILMAZ HOCA SENA MİLLİ TAKIMA VERMEYEN ZİHNİYETİ PROTESTO EDİYORUM. !MİLLİ TAKIMI BİR KERE SEN ÇALIŞTIRMALIYDIN. !

5
0
yanıtYanıtla
-adaletçi:

ne güzel sövdün hakedene. . reisss :)))

5
0
yanıtYanıtla
hayrunüsa:

küfür çok ayıp etmeyin küfürü çok çok kötüü

2
2
yanıtYanıtla
AKÇA:

adammmmmm dobra

2
1
yanıtYanıtla
misafir:

türkiyede millet bibirini kirmadan, futbola 5 veya 10 yil ara verilsin

2
0
yanıtYanıtla
hayrettin:

peki kime küfretmiş. bari onu da söyleseydin ya.

2
0
yanıtYanıtla
AKÇA:

adammmmm dobra

0
1
yanıtYanıtla
Rizeli:

Sen eski karina bakamadin...yazuk sana

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title