Haberler

Yeni Malatyasporlu Ömer Şişmanoğlu, Gol Attıktan Sonra Kulaklarını Tıkadı

Güncelleme:

Konyaspor maçında kaçırdığı gol sonrasında ağır bir şekilde eleştirilen Yeni Malatyaspor'un golcüsü Ömer Şişmanoğlu, Beşiktaş'a attığı gol sonrasında kulaklarını tıkadı.

Yeni Malatya'nın forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu, 21. hafta maçında Konyaspor'a karşı çok net bir gol fırsatından yararlanamamıştı. Son dakikada kaçan bu gol sonrasında taraftarları tarafından eleştiri alan oyuncu Beşiktaş ile oynanan karşılaşmaya da ilk 11'de başladı.

GOLE FAZLA SEVİNMEDİ

Mücadelenin 65. dakikasında takımı adına beraberlik golünü atan Ömer Şişmanoğlu, golden sonra sevincini kulaklarını tıkayarak yaşadı. Golcü oyuncu Konyaspor maçındaki tepkilere bu şekilde cevap verirken aşırı bir sevinç yaşamaması dikkat çekti.

(Yeni Şafak)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ömer Şişmanoğlu Konyaspor Beşiktaş Malatya Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

4444malatya:

maçı satacaktınız neden binlerce kişiyi stada getirdiniz

17
18
yanıtYanıtla
Avni Gercekci,:

adini yazmayan rakkam arkadas, her macta, yenmek yenilmek ve beraberlik gibi üc gercegin oldugunu bilmeyecek kadar dünyadan bihaber misin sen? Malatya her takimi yenecek öyle mi, yenerse adamlar yasasin malatyaspor, vatanperver, ama yenilirse maci satan olacaklar, hadi sen oradan be, ben bjk li olarak, dünaksam bjk nin yeni golcüleriyle yeni bir patlama yapmasini arzu erttim, hatta girdikleri posisyonlari gole cevirseydiler, 5: 1 ya da 5/2 biterdi, Ama kalecinizin massallihi var. Ne kurtarislard

yanıt1
yanıt0
Mehmet şerif:

maçı sattı diyen kim olursa olsun ayar oluyorum insan namusu için yaşar bu hayatta bende fanatik malatyasporluyum konya maçında adamın anasına bacısına olmadık küfürler et sonrada adamdan gol sevinci yapmasını bekle adam ne güzel yaptı küfürlerinize kulak tıkadım sevincinizede kulak tıkarım anlayan anladı dedi

2
0
yanıtYanıtla
BÜKÜCÜ:

Maçları sat, ver maçları şikeye, al parayı. Fakir fukaradan bekle takımı kurtarmayı. . .

0
0
yanıtYanıtla
amalatya:

eski konyasporlu diye adama olmadık lafı ettiniz. malatyaspor taraftarı bu lige yakışmıyorsunuz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title