Haberler

Vedat Muriqi, Çaykur Rizespor'da kalma kararı aldı

Güncelleme:

Fenerbahçe, Galatasaray ve Medipol Başakşehir'in istediği Vedat Muriqi, Çaykur Rizespor'da kalma kararı aldı.

Transferin gözde ismi Vedat Muriqi, Twitter hesabından yaptığı açıklamada takımda kalacağını açıkladı. "Sözleşmem bitene kadar kulübümde kalacağım" diyen Kosovalı golcü oyuncu, şu açıklamalarda bulundu:

"Bu gün akşam saatlerinde Kulüp Başkanım sayın Hasan Kartal ile gerçekleşen telefon görüşmemizde, transferim ile ilgili tercihlerimizin ayrı olması sebebi ile sürecin şahsımı daha fazla yıpratmaması adına Çaykur Rizespor ile devam eden sözleşmemin bitiş tarihine kadar kulübümden ayrılmama kararı aldım."

Vedat Muriqi, Çaykur Rizespor'da kalma kararı aldı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (36)

ADALETTTTTTTTTTTT:

seneye bedelsiz galatasarayda ::))))) fırsatçı hasan kartal elinde patlasın :))))))))

13
4
yanıtYanıtla
Co hart:

Helal olsun dogru karar vermis cunku balon terimin yanina gidip avrupa averaj takimin forveti olmak istemez

5
11
yanıtYanıtla
PREKAZİ:

çok cahilsin çookkk

yanıt10
yanıt2
aa:

LAN CO KART. kesin fb lisin . karıstırdın heralde averaj takımı olan fb. karnınız agrıyor bır basırı gordunuzmu.

yanıt7
yanıt2
PUHAHA:

hahaha süper oldu. sözleşmesi bitince bedavaya istediği takıma gidebilecek. rize ve fb avuclarını yalayacak. sözleşmesi seneye bitiyor. ocakta cimbomla anlaşıp haziranda bedavaya gelecek.

10
6
yanıtYanıtla
Fb:

Baktı fener alamıyacak gs ye de satmam dedi başkan kartal gs ye oyuncu mu verir be

7
8
yanıtYanıtla
ASLAN1973:

bedava alır GS bak Kartal nasıl u dönüşü yapacak

yanıt2
yanıt2
CİM BOM:

FENERLİLERİN ZEKA PROMBLEMİ VAR GALİBA ADAM ZATEN FENERE GİTMEMEK İÇİN TAKIMDA KALIYOR FENERLİ RİZE BAŞKANI ONU FENERE GÖTÜRMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTI YEMEDİ DAHA FAZLA PARA VERMEDİ YEMEDİ BİRDE İSTEMEYİZ AYAĞI YAPIYOR YA ADAM ZATEN GELMİYOR İSTEMİYOR SİZİ

12
1
yanıtYanıtla
FENEVLI:

AHAHAA AYNEN BU FENERLILER COK YUZSUZ YAW

yanıt0
yanıt0
Aydınfb:

Gs oyuncu ayartmakta üzerine yoktur tabi bunu kulübünden gizlice yapar örnek Ali Turan,Umut Bulut,Burak Yılmaz daha niceleri.

2
10
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title