Haberler

Vedat Muriç'in menajerinden Inter açıklaması!

Vedat Muriç'in menajeri Deniz Uysal, "Şu ana dek Inter'den resmi bir teklif almadık. Ancak size şunu söyleyebilirim ki İngiltere, Almanya, Katar, Suudi Arabistan ve İtalya'dan bazı menajerler ve sportif direktörlerin bizi aradığını söyleyebilirim." dedi.

Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç'in adı, bir süredir Serie A devi Inter'le birlikte anılıyordu. 25 yaşındaki santrforun menajeri Deniz Uysal'dan konuyla ilgili resmi açıklama geldi. İtalya'da yayım yapan FC Inter News adlı internet sitesine konuşan Uysal, oyuncusunun özellikleri ve geleceğiyle alakalı olarak şunları kaydetti:

"IBRAHİMOVİC İLE LEWANDOSKİ KARIŞIMI"

"Vedat Muriç, tam bir Premier Lig ve Serie A golcüsü. Gücü ve fiziksel özellikleriyle bu liglere müthiş uyum sağlayabilir. Bu özellikteki bir oyuncuyu bulabilmek şu anda çok zor. Skorer, inanılmaz güçlü, oyun görüşü çok iyi olan ve çok soğukkanlı bir futbolcudan bahsediyoruz. Onun için Zlatan Ibrahimovic ile Robert Lewandowski'nin karışımı diyebilirim. Ancak onların sol ayaklısı ve daha iyi bir ayağa sahip olanı.

"MURİÇ GELECEĞİN KAHRAMANI"

Şu ana dek Inter'den resmi bir teklif almadık. Ancak size şunu söyleyebilirim ki İngiltere, Almanya, Katar, Suudi Arabistan ve İtalya'dan bazı menajerler ve sportif direktörlerin bizi aradığını söyleyebilirim. Fenerbahçe'nin olası bir transferde ne kadar bonservis talep edeceği ise net değil. Ciddi bir teklif gelirse bunu kulüp başkanına iletiriz ve taraflar pazarlıklara başlar.Muriç, ülkesi Kosova'da bir yıldız değil ama geleceğin kahramanı. Kendisi için asıl tebriği, onu keşfeden Mr. Kice hak ediyor. Biliyorsunuz, biz Almanya'da yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Oradaki sporcular müthiş bir disipline ve Avrupa kültürüne sahip."

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vedat Muriç Almanya İtalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (17)

huseyin:

VEDAT MÜRİÇ tam bir IBRAHİMOVİC kalitesinde oyuncu Konya''ya attığı gol on numara bir goldü.

23
0
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

40 m eurodan aşagı sakın satmayın o da insaflı davrandım. Sakın bu fiyatın altına satma yönetim sakın !!!

15
2
yanıtYanıtla
onur:

galatasaraydan başka klupte oynamam dıye ağlıyordu bır zamanlar ne zaman buyuk fenerli oldu bu pi kosovalı türk olmayan muriç tipsizi

1
15
yanıtYanıtla
lkn:

falcao doğuştan gslimiş

yanıt7
yanıt0
QQ:

Falcaoyu çağırın arkasında pas pas yapsın

13
1
yanıtYanıtla
MÜDÜR:

ÇÖP

1
11
yanıtYanıtla
sanada:

vedatın dünkü golü sadece konya kalesine girmemiş sanada girmiş

yanıt20
yanıt3
fe:

müdür ağlama, sizin uefa kupanız var, bir de malcaonuz

yanıt6
yanıt0
19071453:

Bizim Türkler hariç herkes parlayan gençleri yüksekten satıyor. Umarım Vedatı da ucuza satmazlar Cengiz ve Ozan Kabak gibi.

10
0
yanıtYanıtla
Avrupalı Fadime:

Falcao da satalım ama alacak başka keriz yoktur daha :)))))

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title