Haberler

Vedat Milor'dan sert İzlanda tepkisi: Başka seçenek bırakmadılar

Güncelleme:

Türkiye'nin önde gelen yemek eleştirmenlerinden olan Vedat Milor, İzlanda'da A Milli Takımımıza yapılan saygısızlığı ve ayıbı sosyal medya hesabından ağır bir dille eleştirdi.

Türkiye'nin önde gelen gastronomi yazarlarından Vedat Milor, İzlanda'da A Milli Takımımıza yapılan ayıbı " İzlanda'yı linç etmeye ulusal mutfağından başlayabilirsiniz" şeklinde yorumladı.

A Milli Futbol Takımımızın 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda İzlanda ile yarın yapacağı maç için bu ülkeye gelişinde havaalanında maruz kaldığı muameleye bir tepkide Vedat Milor'dan geldi.

TWITTER'DAN ELEŞTİRDİ

İzlanda Havalimanı'nda yaşanan skandalı Twitter adresinden eleştiren Milor, "İzlanda'yı linç etmeye ulusal mutfağının kötülüğünden başlayabilirsiniz" dedi.

Eleştirini ardı ardına sıralayan ünlü yazar, "Biliyorum, ağır olu ama başka seçenek bırakmadılar" diyerek tepkisini gösterdi.

Vedat Milor'dan sert İzlanda tepkisi: Başka seçenek bırakmadılar

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vedat Milor Türkiye İzlanda Haberler

500

Yorumlar (26)

ADAM:

Suç izlandanın değil. Suç, 340 bin nüfusu olan (Yozgat kadar bile değil) bir ülkeye diplomatik olarak açık açık saldırabilme cesareti verenlerde. Suç, uluslararası hiçbir ağırlığı kalmamış olan Türkiye''yi bu günlere getirenlerde. Katar ve Pakistan dışında tüm dünyanın bizden nefret etmesinin sebebi herhalde tüm dünya olamaz değil mi?

11
39
yanıtYanıtla
bny:

uluslararasında çok ağırlığımız vardı özellikle kemal derviş çantayala para toplarken o dediğin itibar osmanlıdaydı 90 senedir sürünüyoruz savaştan sonra toparlanamadık farkındamısın eski türk flimlerine bak hep geçim sıkıntısı hep orta direk kaygısı gecekondu semtleri zorlukları biz refah içindeydikte bu hükümetmi yaptı YAW HEP BÖYLEYDİ

yanıt7
yanıt1
vatandaş:

tüm dünya bizi çok seviyordu demi. bize çok güzel yardım ettiler zamanında. marşal yardımları!!!! kendi ülkesini küçük gören senin gibi insanlara ayar oluyorum. içimizde hainler gidip yurt dışında yalan yanlış şeyler anlatıp algı oluşturunca yapacak bişey yok( can dündar emre uslu vs. . . ). bize düşen daha güçlü olmak. bunun içinde çalışmak. millette para yok denirken istanbul sahil kentlerine aktı. elinde 8bin telefonla birilerine laf sokmaktan önce ben bu ülke için ne yapabilirim demek lazım.

yanıt27
yanıt1
Eser:

Bu ülke 8 farklı terör örgütünün hedefindeki tek ülke. 400 milyar dolara yakın para sadece terörle mücadele harcandı ve hala ayaktayız. Bu para sadece bu para teknolojiye harcanabilseydi seninde telefon araba uçak markan olurdu. Eziklik genine işlemiş senin. Ama biz güçlü ve sözü geçen yek tek bir milletin ferdiyiz. Kaç yaşındasın sen 12 -13 falanmı

yanıt12
yanıt0
adam gibi adam:

burnunun ucunu guremeyen senin gibi suzum ona insanlar turkiye karşısında senin gibi duran kendini bilmez insanlar ülkenin nerden nereye geldiğini görmeyen hala türkiye, yi hor gören insanlarla bir yere varılmaz çünkü türkiyenin kalkınmasını istemeyen güçler gibi.

yanıt6
yanıt1
ahmet:

cevap yazmayacaktım ama şunuda belirtmeme lazım MAL mısın

yanıt5
yanıt3
reyis:

ey izlanda sen kimsin yaa

24
0
yanıtYanıtla
Muammer Güneş:

bence izlanda Türkiye''ye gelince uluslararası hava limanı olarak Dalaman''a inişlerine izin verilmeli. Orada ciddi bir uyuşturucu ilaç incelemesi ve araştırma yapılmalı, çantaları vb didik didik aranmalı, takiben Trabzonda oynanacak maça maksimum hızı 60 km olan otobüslerle 4 saate bir mola verilmek üzere gönderilmelidir. Trabzondaki oteller dolu olacağından(!) Rize ve Artvin''deki otellere gönderilmelidirler. Tabii ki bizim gece eğlencelerimiz de malüm bayağı sesli, sözlü davullu zurnalı olur?

9
1
yanıtYanıtla
Vtndş:

Helalll

yanıt0
yanıt1
dübürlü:

barbarlık olur bu

yanıt0
yanıt3
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title