Haberler
Güncelleme:

Alkollü kadın polislere önce küfür ve hakaret etti, sonra ısırarak yaraladı

Üsküdar'da 184 promil alkollü olduğu belirlenen bir kadın, bir büfenin reyonlarını dağıttı. Olay yerine gelen polislere de art arda küfür ve hakaret eden kadın, polis memurlarını ısırarak yaraladı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (258)

selam:

istanbul sözleşmesinde kadını beyanı esastırın sonucu şimndi bu kadının beyasnı doğru mu kabul edilşecek kadınlar hiç yalan söylemez mi? polislere hemen taciz iftirası atmış polisler bile çekiniyor normal vatandaş ne yaspsın? marketçiye de atmıştır iftira

187
73
yanıtYanıtla
eses:

tak kelepceyi götür polis hata yapmış

126
77
yanıtYanıtla
KESKES:

Taksan ne polisin mesaisi bitmeden serbest kalıyo herkes sorun orda

yanıt0
yanıt0
Xyz:

Evet, sonrada hemen açığa alsınlar

yanıt0
yanıt0
...:

takıp götürmesini bile savcıya sormak zorunda. . .

yanıt0
yanıt1
Manevi ahval kötüdür..:

götürse noolacak. Bi kere kadının beyanı esas. . Polisler ceza almazsa iyidir. . Oncaa çirkeflikten sonra Netekimde serbest bırakılmış.

yanıt1
yanıt0
x:

ondan sonra acıga alınsın polis

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞ:

Aynen. Türk polislerinin yetkisi mi yok, yoksa korkuyorlar mı, çok mu insancıl davranıyorlar biri açıklasın. Bir tane Osmanlı tokadı geçirecekti o şımarık surata.

yanıt2
yanıt0
Dezenfektan:

Ne kelepçesi ve jopu bakalım o eli kalkacakmıbi daha nerde eski polisler altına işemişti

yanıt1
yanıt0
Chris:

Kelepçeyi takarken Oramı buramı elledi derse ne olacak birader? Bu kadınları hükümet bu hale getirdi onlar düzeltsinler. Biz sizi koruruz falan filan feşmekan haaa nooldu polis abilerimize? aahaha kazdığınız kuyuya düştünüz haberiniz yok.

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title