Haberler

Ünlü iş adamı Turgay Cantaş karısını vurup intihar etti

Güncelleme:

Sabah saatlerinde eşiyle tartışan iş adamı Turgay Cantaş, pompalı tüfekle karısını vurduktan sonra intihar etti. İş adamı Turgay Cantaş kimdir?

Başakşehir'deki evlerinde tartıştığı karısını öldüren iş adamı Turgay Cantaş intihar etti, olayla ilgili inceleme devam ediyor. Ünlü iş adamı Turgay Cantaş kimdir, kaç yaşında?

Olay, saat 08.30 sıralarında Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Atmaca Sokakta bulunan lüks bir villada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İş adamı Turgay Cantaş sabah saatlerinde eşi Şükran Cantaş ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Turgay Cantaş evde bulunan pompalı tüfekle önce eşi Şükran Cantaş'ı vurdu ardından intihar etti. İhbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin olay yeri incelemesi sürüyor.

Ünlü iş adamı, karısını vurup intihar etti

TURGAY CANTAŞ KİMDİR?

Turgay Cantaş, Cantaş Çanta A.Ş.'nin sahibi ve yöneticisidir. Cantaş A.Ş 1957 yılında Sezai Cantaş ve Lifai Cantaş kardeşler tarafından valiz imalathanesi olarak kurulmuştur. 1957'den bugüne çanta, valiz ve deri ürünleri üretimi yapan saraciye şirketidir. 1989 yılında Almanya'ya sonraki yıllarda çeşitli ülkelere ihracata başlamıştır ve halen devam etmektedir. 1995 yılından sonra direk tüketiciye ulaşmak amacıyla perakende mağaza açımına başlamıştır.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçeşehir Haberler

500

Yorumlar (36)

Hakan:

Kadınlar ahhh kadınlar

49
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kim bilir adama neler söyledi sen şirketleri yönet yüzlerce insanı yönet sonra derede boğul way arkadaş

48
12
yanıtYanıtla
bu ne lan:

bu yorum milli takımın maçına benzedi. fransa yı yen. git izlandaya yenil. yok böyle maç. nehiri geç derede boğul.

yanıt6
yanıt0
deli kadir:

cahilide kadını vuruyor okumuşu da. . zengini de kadını vuruyor fakiri de. . sanırım sorun ne cahillikte ne okumuşta. . ne zenginlikte ne de fakirlikte. . sorun yaratılışın dışına çıkan kadında. . . . . durum bunu gösteriyor

20
8
yanıtYanıtla
ATMACA:

sorun cahil ve cehalet içindeki çöl bedevi si arapların peşinden gitmekte.

yanıt4
yanıt4
Sülo:

Yorumundan belli ,sorun zihniyette.Kadını hedef gösteriyon.O varlığın içinde erkeğin yoldan çıkmış olması daha kuvvetli ihtimaldir..Kadın buna kızar ve kavga çıkarır...Sorun bana göre temiz aile hayatı olmamasından kaynaklı

yanıt3
yanıt2
deli kadire di yorum:

evet sorun bence kadını şımartan kanunlarımızda. örnek nafaka türk islam kültür ve medeniyetinde 3 veya 6 ay ile sınırlıdır. bizim kanunlarda ömür boyu. örnek iki neyse boşver... dikkat ettim de her gün en az bir kadın cinayeti işlenmekte yetkililer ise sılayı teselli etmekte.

yanıt2
yanıt2
Kölnden:

Allah insani sasirtmasin AMIN YARRABIM

12
3
yanıtYanıtla
malatya bekir:

o karıların ölümü bizim kür tulusümüz

0
14
yanıtYanıtla
Tarık AÇIKGÖZ:

Konuyu tam olarak biliyor musunuz da bu şekilde yorum yapıyorsunuz. Karının(bir kere karı denmez, kadın diyeceksiniz) ölümü kurtuşumuz ne demek. Allah sizleri ıslah etsin.

yanıt4
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title