Haberler

UEFA, EURO 2020'deki şehirleri koronavirüs nedeniyle değiştirebilir

Güncelleme:

UEFA olağan toplantısı bugün Hollanda'nın Amsterdam kentinde yapılacak, ana gündem maddesi ise koronavirüs.

ŞEHİRLERİN DEĞİŞTİRİLMESİ GÜNDEMDE

12 Haziran'da Türkiye'nin İtalya ile Roma'da oynayacağı açılış maçıyla başlaması planlanan EURO 2020 ve Şampiyonlar Ligi'ndeki yol haritasını çizmek için yapılacak kritik toplantıda şehirlerin değiştirilmesi de gündemde.

UEFA'nın vereceği karar ayrıca diğer organizasyonlara da etki edecek. Tokyo Olimpiyatları'nın da ertelenmesi ihtimali bir kez daha gündeme gelebilir.

UEFA, EURO 2020'deki şehirleri koronavirüs nedeniyle değiştirebilir

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hollanda Roma Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500

Yorumlar (12)

vecihi:

organizasyon Türkiyeye verilsin, maçlar da yozgat, afyon, kırıkkale, niğde ve de çorumda oynansın cümle alem görsün nasıl yapılır turnuva

25
9
yanıtYanıtla
felan filan:

canın virüs çekiyor galiba :)

yanıt9
yanıt4
GAFFAR OKAN:

Asıl Urfa Adıyaman Diyarbakır Malatya Antepte oynansın maçlar.

yanıt7
yanıt6
murat:

o kupa buraya öyle yada böyle gelecek

10
5
yanıtYanıtla
...:

Organizasyonu ülkemizde yapıp birde bize bulaştırmasınlar.

13
1
yanıtYanıtla
Hacı Arif Efendi.:

Türkiye''de oynanması gerekir. Bize versinler İstanbul, Ankara , İzmir , Antalya , Konya, Bursa da oynansın.

4
6
yanıtYanıtla
DuDo:

Turnuvayı verin ülkemize organizasyon nasıl yapılır izleyin görün. . Hazır stadlarda yapılmışken!

6
4
yanıtYanıtla
vecihi:

yok virüs çektiğinden değil de ülkemizin reklamı olsun alnımızın akıyla bi organizsyon yapalım bu güzide şehirlerimizi tüm dünyaya tanıtalım onları bu güzelliklerden mahrum bırakmayalım istiyorum

5
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın Soyadınızı Kışın:

Final de Çankırıda olsun

2
2
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Tam da kıvama gelmistik loo. Bu yıl milli takım yılı olacahtuu

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title