Haberler

    UEFA'dan Sergen Yalçın paylaşımı

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ın Sergen Yalçın'ı takımın başına getirmesinin ardından UEFA, Sergen'in Chelsea'ye attığı golleri paylaştı.

    Beşiktaş'ın Sergen Yalçın ile anlaşmasının ardından UEFA'nın Almanca hesabından, 2003 yılında Sergen Yalçın'ın Beşiktaş formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'ye deplasmanda attığı iki golün görüntüleri paylaşıldı. Bu paylaşım binlerce beğeni ve yorum aldı.

    BEŞİKTAŞ O MAÇI 2-0 YENMİŞTİ

    Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Stamford Bridge'de oynanan karşılaşmada Chelsea'yi Sergen Yalçın'ın 24 ve 29. dakikalarda attığı gollerle 2-0 mağlup etmişti.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Sergen Yalçın Chelsea Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
    500

    Yorumlar (14)

    SAVCI:

    şimdi fenev ve cincon düşünsün. .

    14
    7
    yanıtYanıtla
    onur:

    tineri fazla koklamışsınız yine eziktaşlılar

    yanıt6
    yanıt24
    M.F.GS.FB.:

    SEN GİTSENE KENDİ ÇEKİŞMELERİNİZİN HABERİNİ TAKİP ET. BİZ BURDA KENDİ KNDİMİZE ÇEKİOZ TİNERİ SEN NİE BURDASIN. BİZE DOKUNMAZ AMA SENİ KOKUSU ÇARPAR

    yanıt0
    yanıt1
    D:

    ADAMIN DİBİSİN BE GÜZEL İNSAN EVİNE HOS GELDİN BİR FBLİ OLARAK adam gibi yazılır SERGEN YALÇIN DİYE OKUNUR :)

    16
    2
    yanıtYanıtla
    1903:

    yuvana hoş geldin

    13
    1
    yanıtYanıtla
    Fener kolik:

    Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak

    2
    7
    yanıtYanıtla
    Trabzonlu:

    Çok olmak istiyorsan ol!

    yanıt5
    yanıt2
    FNEWW:

    HA HA HA

    yanıt7
    yanıt2
    bjk:

    364 gun besiktaslı :)

    yanıt0
    yanıt0
    ..........:

    Oyunculuk başka teknik direktörlük başka!Her Iyi oyuncu olan iyi teknik adam olamayabilir!Ikisini birbirine karıştırmamak lazım!

    3
    4
    yanıtYanıtla
    Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title